Banan-kokospandekager

Provinsmor.dkHer under barslen får jeg indimellem lyst til at lave noget andet morgenmad til mig selv end den traditionelle portion skyr med drys. Derfor bevægede jeg mig i går ud i køkkenet og kiggede ind i skabene for at se, hvad der var på lager.

Pandekagerne blev lavet af: (Portionen rækker til 2 personer.)  

  • 2 æg
  • 1 moden banen
  • 1 stor spsk. kokosfibre
  • Lidt vaniliepulver

Alle ingredienserne blev blandet sammen og dejen fik lov til at trække i 5-10 min., så kokosfibrene kunne gøre dejen mere tyk. Derefter på panden og bages ca. 1½ min. på hver side i lidt smør.

På billedet er pandekagerne serveret sammen med:

  • Skyr rørt op med hytteost (ca. 1:1 forhold) og lidt vaniliepulver.
  • Frisk frugt efter egen smag.

Pandekagerne blev virkelig lækre og kan klart anbefales som et godt alternativ til pandekager lavet med mel. Og de kan også sagtens spises sammen med Sirup, Marmelade mv. så det måske i stedet bliver en eftermiddagssnack eller måske endda en dessert.

Tagget , , , ,

1 thought on “Banan-kokospandekager

  1. […] og det stort set til alle døgnets måltider. Jeg har da også tidligere postet en opskrift på Banan-kokospandekager, men i går forsøgte jeg at bruge boghvedemel i dejen, og jeg må sige, at det virkelig var et […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *