Kylling i flødesauce

Kylling i flødesauceDet er vist ved at være lang tid siden, at jeg har smidt et bud på bloggen på en let omgang aftensmad, som er hurtig at lave. Noget der altid er rart i en børnefamilie 🙂

Du skal bruge:

350 g. kyllinginderfilet
90 g. bacon
1 løg
½ bakke champignon
10-15 stk. cherrytomater
3 dl. fløde
Salt, peber, paprika, basilikum
Forårsløg til pyntning.

Alle ingredienserne er ca. mål, og det er derfor ikke så afgørende, hvorvidt du bruger 10 g mere eller mindre 😉

Fremgangsmåde:

Svits bacon, løg og kylling i ca. 5 minutter. Tilsæt tomater, champignon og fløde. Krydr med salt, peber, paprika samt basilikum og lad det hele simre i ca. 15 minutter. Hvis du ikke kan lide, at der er skin på tomaterne, så kan du snitte et lille kryds i dem og overhælde dem med kogende vand, hvorefter tomaterne kan flås. Skal det gå ekstra hurtigt kan der bruges flåede tomater fra dåse som alternativ.

Retten kan serveres med eksempelvis blomkålsris, ris, bulgur, frisk pasta eller spaghetti.

Jeg serverede retten med blomkålsris og vupti, så har du en LCHF-ret.
Blomkålsrisene tilberedes ved at rive blomkål eller hakke det i en foodprocessor. Kommes efterfølgende ganske kort tid i kogende vand sammen med lidt salt, således at risene ikke er helt kolde ved servering. Er tiden knap kan blomkålsrisene dog sagtens spises kolde.

Retten pyntes med forårsløg.Kylling i flødesauce

Du kan finde mine øvrige opskrifter lige her.

Tagget , , , ,

1 thought on “Kylling i flødesauce

  1. […] muligt for mig selv, da jeg også har haft besøg af mødregruppen i dag. Valget faldt derfor på Kylling i flødesauce med ris/blomkålsris m. salat og hjemmebagt flutes. Og til dessert har jeg købt frugt og lidt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *