Kylling i karry – en familie favorit herhjemme

Ud over Tortillias, så er Kylling i karry, altid et sikkert hit hos os alle, når det serveres herhjemme. Samtidig er det en ret, der kan forberedes i god tid, forholdsvis hurtig at lave samt en ret, der er god til at rydde op i grøntsagsskuffen – du kan nemlig bruge lige de grøntsager, som du har lyst til.

Kylling i karry

Jeg er virkelig ikke ret god til at bruge opskrifter, når jeg laver mad, og med denne ret kommer det sig ikke lige, om der er 100 g. grøntsager mere eller mindre. Derfor – tag forbehold for de noterede mængder og brug i stedet for det, der lige passer hos dig 😉

Du skal bruge:
400-500 g. kyllingkød
1-2 spsk. rød karrypasta eller 3 spsk. karry
1 løg
3 gulerødder
½-1 bundt broccoli
1 peberfrugt
1 dåse kokosmælk
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Kyllingkødet svitses af sammen med karrypasta og lidt olie. Derefter tages det af panden, og grøntsagerne svitses. Jeg plejer altid at starte med at svitse gulerødder og løg og derefter tilsætte de øvrige. Derefter tilsættes kød og kokosmælk. Lad retten småsimre i ca. 15 og smag til med salt og peber.

Som skrevet, kan ovenstående gulerødder sagtens erstattes med andre og mængden kan også sagtens varieres. Så ønsker man at spise retten uden tilbehør, kan man sagtens til – måske blot med flere grøntsager tilsat. Herhjemme spiser vi voksne enten blomkålsris eller fintsnittet spidskål til, mens der serveres kogte nudler/ris til ungerne.

Tagget , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *