1 års fødselsdag hos Barnets Verden

logoReklame

D. 01. juni kan Barnets Verden fejre 1 års fødselsdag, og det har de selvfølgelig i sinde at fejre! Og det kan vi jo godt kan li’. Hvad de er sparet, er der tjent ikk? 😉 Jeg tror endnu ikke, jeg har mødt et menneske, som ikke altid er på udkig efter et godt tilbud – og for en gangs skyld tror jeg faktisk ikke, at det kun er fordi, at jeg er nordjyde, hvor vi jo altid helst skal prutte lidt om prisen, inden vi spytter i næven og kører kortet igennem 😉 Men simpelthen, fordi det ligger os på hjertet af spare lidt her og der. Derudover er vi nok også ved at være godt forvente, da der stort set altid er rabatter at finde ét eller anden sted.

Men Barnets Verden er en webshop, som har specialiseret sig indenfor målgruppen de 0-6 årige børn. De udvælger deres legetøj med fokus på barnets udvikling både i forhold til motorik, sanser, kognition og sociale kompetencer. Legetøj som samtidig er kvalitet og opfylder kravene i forhold til sikkerhed og holdbarhed, og sidst men ikke mindst, som også gerne må pynte i hjemmet. Altså legetøj til både børn og forældre – især hvis man går op i indretning, interiør mv. til børnenes værelser. Jeg har opgivet den del, da mine børn roder og roder, men derfor er det selvfølgelig altid rart at købe legetøj, der både underholder, stimulere og udvikler poden.

Barnets Verden fører bl.a. brands som Plantoys, Brio, Bruder, Smallstuff, Mamamemo (som for øvrigt laver de fineste ting til legekøkkenet), Friisenborg og man kan få alt lige fra det sødeste trælegetøj til tipi-telte.

Barnets Verden Barnets Verden Barnets Verden Barnets Verden

 

 

 

 

 

 

Wepshoppen fejrer fødselsdag fra d. 1. juni frem til den 5. juni, hvor der vil være ekstra gode tilbud på webshoppen. Og så har jeg hørt, at der bliver sendt en gave med ordrene til os mødre!
Du kan også lige nå at være med i de 2 giveaway, som Barnets Verden pt har gang i på henholdsvis butikkens Facebookside og deres Instagram, men I skal skynde jer, da der trækkes en vinder allerede i dag d. 1. juni.

 

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.