Aftensmad – når det skal være Ret nemt

billede

Indimellem ønsker jeg, at der ikke er noget, der hedder aftensmad! Ikke at jeg har noget imod atretnemt.dk lave det – nej jeg holder såmænd meget af at stå i mit køkken. Der, hvor hadet indfinder sig, er i forhold til at finde på, hvad vi skal have at spise. Og Henrik hader lige så meget, når jeg finder blokken frem om søndagen med henblik på at få lavet madplan. Det bliver bare nemt det samme man får igen og igen! Og det fører mig hen til formålet med dette indlæg. Jeg er nemlig stødt på konceptet retnemt.dk. Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at du får leveret råvarerne og opskriften på dagens ret lige til hoveddøren. Det eneste, du skal gøre er at gå ind på retnemt.dk og vælge, om du skal have leveret til 2 eller 4 personer, hvor ofte du vil have leveret, til hvor mange dage, du vil have leveret og selvfølgelig hvilken slags mad, du kan lide og tåle. retnemt.dkDu kan vælge mellem 9 forskellige måltidskasser, hvor der bl.a. kan nævnes Middelhavsret, Ret Økonomisk, Ret Børnevenlig, Familieretter og Xtra Nem. Retnemt.dk har alt i alt 600 opskrifter, som de skifter imellem, så det skulle være ret så nemt at få en varieret kost. Alle retterne kan laves på maksimalt 30 minutter.

Du kan på hjemmesiden tjekke, hvornår der er leveringsdag i din kommune – du er sikret min. 2 forskellige leveringsdage. Du behøver ikke være hjemme, da maden opbevares i kølekasser, og kan holde sig op til 4 dage fra leveringsdagen, hvorfor man sagtens kan få leveret til mere end 1 dag af gangen. Samtidig er du sikret, at maden leveres senest kl. 17.00, hvilket ikke er helt ligegyldigt, når man har små børn.

Jeg synes, det er så fedt, at der endelig også er muligheder for os jyder i Udkantsdanmark at få leveret maden til døren. Jeg synes oftest, at det kun er muligt retnemt.dkindenfor de større byer, så klart thumbs up fra mig i forhold til det 🙂 Og så er det faktisk til en pris, der også er til at betale (fra 39 kr./portion v. bestilling til 4 mennesker) – og det kan os nordjyder også godt lide 😉

Hvis du lige som mig blev lidt mere nysgerrig på, hvad det der Retnemt.dk egentlig er for noget, så smut forbi deres hjemmeside, hvor du kan se, hvad der kan komme på menuen. Find opskrifter her, hvor du også kan se din endelig pris, hvis du skulle blive fristet til at prøve.

billedeBillederne er lånt fra retnemt.dk. Link findes ved at trykke på billedet.
Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.