Ammepude fra Fossflakes

Reklame – Indlægget er udgivet i samarbejde med Fossflakes.dk

Ammepude fra Fossflakes

Når man ammer et barn bruger man rigtig meget tid på at sidde med barnet ved brystet – især i den første tid, hvor man jo nærmest er limet sammen med sofaen, lænestolen, sengen eller hvor man nu ammer. Og derfor er det jo ikke helt ligegyldig, hvorvidt man har en god støtte, mens man ammer. Da Silas var spæd havde jeg en ammepude med Krøyer-kugler, men jeg blev aldrig rigtig fan af den og skulle altid støtte godt op med andre puder, før jeg følte, at jeg havde den støtte, som jeg havde brug for. Det kunne derfor tage sin tid at få sat sig ordentlig, og det endte ofte i noget rod, som i sidste ende alligevel ikke støttede optimalt!

Jeg var derfor ret spændt på at modtage Fossflakes Superior Ammepude, som lillebror og jeg har fået lov til at teste. Når man læser om produktet på Fossflakes hjemmeside, fremgår det, at “fyldet” Fossflakes er inspireret af dun og fjers evne til at holde på luft. Kunstfyldet i ammepuden er en kombination af Fossflakes og de fineste polyesterfibre, der er spændstig, men samtidig giver en fast støtte. Samtidig fremhæves følgende egenskaber for alle Fossflakes produkter:

  • Produkterne er allergivenlige og kan vaskes ved 60º
  • Holdbarheden er længere ift. lignende syntetiske produkter.
  • Volumen bibeholdes – fyldet klumper ikke, bliver ikke fladt og mister ikke sin spændstighed. Skulle produktet blive en smule fladt, så kan det hurtigt rettes op igen med en rystetur eller en kort tur i tørretumbleren.
  • Har en ekstra god temperaturregulerende egenskab, da fyldet luften cirkulere ind i produktet.
  • Vedligeholdelsen er ekstra nem sammenlignet med andre typer fyld grundet bedre vaskeegenskaber samt forkortet tørringstid.
  • Fyldet er OekoTex certificeret

Men det er jo alt sammen meget godt – hvordan er ammepuden så at bruge i virkeligheden?

Jeg har nu brugt den i godt 1 måned – og hvor har jeg brugt den mange timer allerede! Allerede inden fødslen af lillebror forsøgte jeg at bruge ammepuden til støtte om natten, men jeg fandt mig aldrig helt til rette med at have en pude mellem benene, så derfor fik jeg ærlig talt ikke brugt den så meget i den henseende. Alligevel kan jeg afsløre, at jeg altså er ret vild med ammepuden!
Den har virkelig en god støtte, og er nem at placere godt. Jeg oplever ikke, at støtten “falder sammen” i takt med at amningen skrider frem. Den oplevelse havde jeg med ammepuden med Krøyer-fyld, da kuglerne flyttede sig og dermed forsvandt støtten. Jeg har derfor haft væsentlig mindre nakkespændinger denne gang, hvilket jeg ellers generelt er ret hurtig til at få, da jeg synes, at mine skuldre sidder så godt oppe omkring ørerne 😉 Jeg synes faktisk, at støtten er så god i puden, at jeg sagtens blot kan have lillebror til at ligge direkte på puden, og dermed selv have begge arme fri.

Det er også tydeligt at mærke, at ammepuden har en god temperaturregulering. Jeg har endnu ikke oplevet, at lillebror er blevet varm af at ligge på puden, eller har føltes “klam”. Igen noget jeg ofte oplevede, da jeg ammede Silas. Jeg har derfor ikke dårlig samvittighed ved at lade ham ligge på ammepuden, når han falder i søvn under amningen.Ammepude fra Fossflakes

Og puden kan bruges til meget mere end bare lige amningen! Henrik bruger den bl.a. altid til støtte, når han sidder med lillebror. Vi bruger den til støtte til Silas, når han skal sidde med lillebror, og den kan bruges til støtte, når lillebror skal ligge på maven. Og jeg er ret sikker på, at den også kommer i brug, når lillebror skal til at sidde selv.
Ammepude fra Fossflakes Fossflakes Ammepude Ammepude Fossflakes

Jeg har endnu ikke haft brug for at vaske ammepuden, hvorfor jeg selvsagt ikke kan sige noget om vaskeegenskaberne, tørreevnen mv. Jeg har dog imidlertid også modtaget et dyne/pudesæt til baby med fyld af Fossflakes, som jeg er i fuld gang med at teste. Resultatet heraf vil også komme på bloggen indenfor den nærmeste fremtid og her vil jeg bl.a. komme nærmere ind på vask og tørring af dynen 🙂

Samlet set er jeg derfor meget tilfreds med ammepuden og er sikker på, at den kan tilskrives, at jeg har knap så mange nakkespændinger denne gang. Prisen for ammepuden er for 345 kr. Ønsker du et betræk til puden skal dette tilkøbes for 150 kr. Prisen for ammepuden er derfor måske i den høje ende, men jeg må være ærlig og sige, at jeg synes, at den er alle pengene værd!

Du kan læse mere om og købe Ammepuden fra Fossflakes her, og der kan læses meget mere om Historien bag Fossflakes samt fyldets egenskaber på Fossflakes hjemmeside, hvor du selvfølgelig også kan se alle deres produkter.

Tagget , ,

En tanke om “Ammepude fra Fossflakes

  1. […] har tidligere her på bloggen givet min mening tilkende omkring Fossflakes Superior Ammepude. I det indlæg løftede jeg sløret for, at vi også var i fuld gang med at teste Fossflakes […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.