Anbefaling – book Partybandet Båndsalat

Noget af det Henrik og jeg var mest enige om i forbindelse med brylluppet var, at musikken skulle opprioriteres, så der var noget godt musik både under maden og til at danse til efterfølgende.

Og jeg skal da lige love for at vi ramte plet med begge ting!!!

Musikken blev hele aftenen leveret af det århusianske band “Båndsalat”, som blot har spillet sammen i godt et år. Jeg garanterer dog, at det på ingen måde kan høres, da de spiller fantastisk godt. Bandet spiller et meget bredt udvalg, bl.a. Daft Punk, Michael Jackson, Pharrel Williams, Sanne Salomonsen, Alphabeat, Justin Timberlake, Kings of leon, Lukas Graham, a-ha og mange mange flere. Det er altså en god blanding af helt nyt musik, nyere musik og musik med nogle år på bagen, så der skulle være lidt for enhver smag.

Under middagen spillede 2 af bandets medlemmer – herunder forsangeren Mads – akustisk guitar og bas, mens Mads sang til. Musikken var så stille og behagelig at høre på, og flere af gæsterne gav udtryk for, at det var noget meget behageligt musik at spise til, hvilket jeg var helt enig i. Jeg holder meget af musik, der bliver spillet akustisk, så for os, var det helt perfekt. Jeg savnede på ingen måde den traditionelle orgelmusiker.

BåndsalatBåde Henrik og jeg havde bag hinandens ryg bedt bandet om, at spille en sang for den anden i forbindelse med vores tale. Begge gange var det Mads, der igen sang, og jeg må virkelig sige, at han formåede at synge, så følelserne kom helt frem til overfladen. Henrik havde bestilt Rasmus Nøhrs “Du er sød musik” og jeg Rasmus Seebachs “Øde Ø” og begge sange var rørende smukke.

BåndsalatEfter maden spillede bandet op til dans med alle dets medlemmer – 5 i alt + 2 lydmænd/tekniker. Alle mand var mødt op fra start og havde sat udstyret til samt lavet lydprøver, så de var klar til at gå på scenen efter maden, og startede med at spille den brudevalsen, før de slog sig løs. Og man må sige, at de slog sig løs. Det så ikke ud til, at de kun ville give os en fest, men de havde også selv en fest på scenen. Der var meget varmt den dag, vi blev gift, og det var derfor svært at holde til at danse hele tiden, men selvom ingen dansede gav bandet den stadig fuld gas og lod sig ikke umiddelbart mærke med det. Vi havde valgt, at de skulle spille 3 x 3 kvarters musik, men det er selvfølgelig muligt selv at bestemme.BåndsalatBåndsalatBåndsalatBåndsalatAlt i alt er vi SÅ tilfredse med musikken til vores bryllup, og vi opnåede det, som vi gerne ville før brylluppet – nemlig at rigtig mange efterfølgende har fremhævet musikken! Mange har efterfølgende givet udtryk for, at det var fantastisk musik, vi havde valgt – både under maden og til dansen. Vi har hele tiden ønsket, at vores bryllup blev husket som en god fest med noget fedt musik – og det ser ud til, at det er lykkedes.

Der er derfor ingen tvivl om, at hvis vi en anden gang skal holde en stor fest, så vil vi henvende os til Båndsalat igen, og vi vil anbefale dem til alle andre, der ønsker musik, der giver en forrygende fest. Så skal du holde fest – så book dem 😉

Bandet har en facebookside og kan ellers kontaktes på tlf. 31335436 eller via mail baandsalatbooking@gmail.com. De kan ligeledes følges på Instagram under profilen @baandsalat.

BåndsalatIndlægges bringes i samarbejde med Båndsalat.

Tagget , ,

2 tanker om “Anbefaling – book Partybandet Båndsalat

 1. Helt enig.
  Båndsalat er et sikkert valg til alle fester.
  De kan også bookes igennem min side:
  Uden noget booking gebyr af nogen slags!!

  1. Hej.
   Jeg vil gerne høre noget mere om båndsalat
   Kontakt mig på 40356760

   Mvh Ole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.