Arganolien

Efter at jeg har prøvet Badeanstaltens Kropsolie er jeg blevet ret vild med konceptet med at smøre min krop ind i olie frem for bodycreme. Årsagen er bl.a., at jeg synes, at olierne hurtigere trænger ind i huden og ikke efterlader huden klistret, som jeg overhovedet ikke kan fordrage! Derudover synes jeg, at det er nemmere at finde lækre olier, som er lavet på naturlige ingredienser. Dét at det er naturlige ingredienser betyder en del for mig – især i denne tid, hvor jeg bærer på et andet lille menneske i min krop, som er dybt afhængig af mig og bliver påvirket af de ting, som jeg udsætter min krop for.

arganolieBilledet er lånt her.

I den forbindelse stødte jeg på Arganolien, som er en 100 % naturlig koldpresset kosmetisk olie, som indeholder essentielle fedtsyrer og er rig på antioxidanter, eks. E-vitamin. Olien kan både bruges som hudpleje, neglepleje samt pleje til håret. Og hvem kan ikke bruge et allround-produkt, så der bliver lidt mere plads i skabet på badeværelset? Hjemme hos mig kan der i hvert fald hurtigt blive kneben med plads, og jeg tror egentlig ikke, at jeg ejer så mange plejeprodukter, som så mange andre kvinder.

Jeg har endnu ikke købt olien men overvejer det kraftigt, da jeg synes, at huden virkelig trænger til noget pleje ovenpå al den sol og skønne (til tider for varme) sommer. Skulle der sidde en enkelt læser, som selv har prøvet olien vil jeg da meget gerne høre fra dig, så jeg kan finde ud af, om det skal være mit næste indkøb på selvforkælelseskontoen 😉

Du kan finde og læse meget mere om produktet lige her, hvis det også har vakt din interesse.

Indlægget bringes i samarbejde med BellaBellacci.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.