Babysengetøj

Efter at vi har renoveret lillebrors værelse har købelysten også så småt meldt sin ankomst! Det er meget begrænset, hvad der er blevet købt til lillebror, da vi har valgt at genbruge det meste fra Silas – både tøj og møbler. Alligevel får man lyst til at købe lidt nyt, da der altså bare er ét eller andet hyggeligt over at kigge på babyting. Er jeg den eneste, der har det på den måde?

I den forbindelse har jeg derfor kigget en del på nettet, og overvejer nu, om lillebror mon skal have et nyt sæt sengetøj, da både babyseng og tremmeseng er lånt og sengeranden er også genbrug. Vi har selvfølgelig også allerede sengetøj, men der er bare ét eller andet over et nyt sæt sengetøj. Jeg elsker selv at kravle i en seng, hvor der lige er lagt nyt sengetøj på!

Jeg har bl.a. kigget på disse to fine sæt – begge i 100 % bomuld:

 

Babysengetøj fra Bilka Babysengetøj fra Bilka

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugler har efterhånden været fremme i mange år, men jeg synes også, der er noget fint over dem. Og jeg er ret sikker på, at begge sæt vil gøre sig fint i den gamle babyseng, som jeg også selv har lagt i som barn.

Begge sæt er fundet hos Bilka (hvorfra billederne også er lånt!). Der er selvfølgelig også babysengetøj til pigerne, bl.a. begge ovenstående sæt – bare i lilla nuancer. Og prisen synes jeg faktisk er ganske fair på hhv. 69 kr. og 97 kr., hvilket jo kun er en fordel!

billede

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.