Bananshampoo fra Cool-Kidz

Bananshampoo fra Cool-KidzHerhjemme har vi fået tilsendt en flaske Bananshampoo. fra det Nordjyske firma Cool.Kidz.dk til afprøvning. Produktet er økologisk og 100 % danskproduceret, og det synes jeg altid er rart, når produkter er. Silas fik stukket shampooen i hånden allerede, da den kom med posten, så han kunne dufte til den. Det var tydeligt, at mærkaten på flasken havde en effekt på ham. Hans bud på, hvad shampooen lugtede af var i første omgang Tyggegummi og derefter også lidt Cola, og hvor det lige kom fra, det ved jeg ikke, men han er en skør dreng indimellem 🙂 Han kunne efterfølgende godt dufte bananduften, og jeg synes absolut ikke, at det er til at tage fejl af, uden at jeg synes, at det på nogen måde bliver en kvalmende duft. Sådan kan jeg ellers let få det med produkter, der dufter søde men altså ikke denne gang!

Ud over, at produktet helt klart taler til børnene, så er det et “rent” produkt i forhold til ingredienserne. Shampooen indeholder ikke Parabener, farvestoffer, Kunstig parfume, Silikoner, PEGs, SLS, SLES, Lanolin eller Hormonforstyrrende stoffer – og det kan en mor jo godt lide! Aromaduftene i produkterne er ligeledes levnedsmiddelsgodkendte og bruges også til at producere vitaminpiller og bolcher.

Den reelle test af produktet foregår jo selvsagt i badet – og jeg må sige, at det var noget nemmere at få Silas overtalt til at få vasket hår. Det er absolut ikke hans yndlingsdiciplin at få sæbe hverken på kroppen eller i håret, men han syntes faktisk, at det var lidt sjovt at skulle bruge shampooen, og han duftede til den flere gange. Bananshampoo fra Cool-Kidz

Et stk. frisk fyr klar til bad!

Shampooen er drøj i brug, og har en mild skummende en mild og skummende effekt. Jeg tænker derfor, at der er til lang tids forbrug i én flaske. I hvert fald herhjemme, hvor Silas absolut ikke får vasket hår hver gang, han er i bad.Bananshampoo fra Cool-kidz Bananshampoo fra Cool-Kidz

Bananshampoo fra Cool-KidzShampooen er ligeledes let at få skyllet ud igen og efterlader Silas’ hår lækkert og blødt. Ift. udredningen af håret kan jeg ikke sige så meget, da Silas’ hår aldrig er filtret (det bliver faktisk aldrig redt). Derfor tænkte jeg, at jeg selvfølgelig også selv skulle prøve shampooen, da der jo sikkert også sidder nogle mødre med piger, der har langt hår. Og for dem er det selvfølgelig relevant at vide, om håret bliver lettere at rede ud.

Jeg skulle selvfølgelig bruge en del mere shampoo grundet længden på mit hår, men der var stadig en fin skummende effekt. Efter badet oplevede jeg, at det rent faktisk var nemmere at rede mit hår ud, end når jeg bruger min vanlige shampoo. Ikke at det gik som smurt, men her tænker jeg, at mit hår pt. også er ret slidt og skadet som følge af graviditeten, så det kan nok ikke helt sidestilles med en lille piges fine og uspolerede hår! Men som sagt var det dog lettere at rede håret ud – så én eller anden effekt har det dog haft. Jeg springer nok ikke lige på shampooen igen, men det er simpelthen af den simple årsag, at det for mig mest er et produkt, der taler til børnene, hvilket jo også lyser ud af det 😉

Da håret igen var tørt føltes det rent, blødt og lækkert, og jeg gik ikke rundt og duftede som en omvandrende banan, som jeg ellers havde forestillet mig 😉

Så alt i alt er min konklusion, at det er et skønt produkt til børnene, og der er ingen tvivl om, at shampooen taler til børnenes duft- og synssans, hvilket havde en god effekt på Silas’ lyst til at bruge shampooen. Samtidig har flasken et skønt og sødt udtryk på en enkel facon, som gør, at flasken også er til at holde ud til at se på for forældrene. Det eneste minus er, at shampooen ikke er mærket med Astma- og allergimærket, hvilket jeg altså holder meget af, når det er til mit barn. Prisen synes jeg måske også umiddelbart var lidt høj (89 kr. for 100 ml.), men efter at have prøvet den og set, hvor drøj den er i brug, tænker jeg egentlig, at det er en okay pris alligevel. Ved de øvrige produkter fra Cool-Kidz får man desuden også flere ml. for pengene (139 kr. for 250 ml.)

Har du fået lyst til at se mere om de forskellige produkter, så kig forbi Cool-Kidz’ hjemmeside, hvor du også kan læse andres anmeldelser af produkterne. Du kan ligeledes følge Cool-Kidz på Facebook og Instagram.

Cool-Kidz
Billedet er lånt hos Cool-Kidz.dk

Indlægget er lavet i samarbejde med Cool-Kidz

Tagget , , ,

En tanke om “Bananshampoo fra Cool-Kidz

  1. […] Præmien i dag er 1. stk Bananshampoo fra det Nordjyske firma Cool-Kidz. Vi har herhjemme testet shampooen, som du kan læse meget mere om i indlægget Bananshampoo fra Cool-Kidz. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.