Beslutningen er taget – huset er sat til salg

Vi har indtil for ganske nyligt været helt overbevist om, at vi skulle bo i vores nuværende hus, indtil vi en dag skulle trille ned af bakken og indlogere os på plejehjemmet. Så fik vi børn, og det rykkede egentlig ikke så meget ved den forestilling – heller ikke da vi fik barn nummer 3. Vi vidste dog, at barn nummer tre betød, at vi var nødt til at lave om for at få et værelse til hende også. Og som jeg skrev i dette indlæg, så ville en renovering gribe ind i alle rummene, hvis huset skulle blive, som vi gerne ville have det.

Et kæmpe projekt, som vi i bund og grund nok egentlig ikke magtede, og ikke mindst en kæmpe investering, som ville betyde, at vi ville være nødt til at blive boende i huset, da vi ikke vil kunne hente pengene hjem ved et salg. Derfor gik snakken også i lang tid på, om vi skulle eller ikke skulle renovere hytten. Det ville ikke give os flere kvadratmeter, men være med til at kvadratmeterene blev udnyttet langt bedre.

For en måneds tid siden blev vi dog enige om, at vi også kunne tage ud og se et par huse – egentlig mest for at mærke efter, om vi kunne have lyst til at flytte, eller om vi om nogle år skulle kaste os ud i renoveringsprojektet. Vi fik derfor bestilt tid til at se 2 huse her i byen. Begge toplanshuse, som altid har været min drøm. Jeg er selv vokset op i et, og kan helt klart se nogle fordele ved et hus i to plan – især når børnene bliver lidt større og også får brug for mere privatliv.

Efter at have set de 2 huse var vi ikke længere i tvivl. Vi skulle have et andet og større hus, hvor der er mere plads til os alle sammen. Og et af husene er vi blevet ret så forelsket i. Desværre var de ikke interesseret i et bytte, så nu er beslutningen altså taget, og vores eget hus er sat til salg.

Jeg kan stadig blive helt forbløffet over, hvor hurtigt man egentlig kan skifte mening. I løbet af 1½ uge gik jeg fra, at jeg aldrig skulle flytte herfra til, at jeg helt sikkert skulle flytte herfra. Det er nok i grunden meget typisk os. Vi kan være ret lang tid om at tage en beslutning, men når den så er taget, så er vi heller ikke i tvivl, og så handler vi – hellere i går end i dag.

Så nu venter vi og håber, at der snart kigger en mulig køber forbi 🙂

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.