Besøg af madklubben

Madklub
En del af aftenens menu

Madklubben har efterhånden eksisteret i mange år, hvilket er fuldstændig vanvittigt at tænke på! Jeg vil tro, at vi har været samlet med jævne mellemrum siden 2008-ish, selvom jeg faktisk ikke helt kan forstå, at der er gået SÅ lang tid. Men når man så omvendt tænker på, hvad der er sket med os på de år – ja så er det måske egentlig ikke så underligt, at der alligevel er gået en del tid.

Vi startede madklubben nogle år efter gymnasietiden, efter at der i nogle år havde været on/off kontakt på kryds og tværs imellem os. Men på et tidspunkt blev vi enige om, at vi var nødt til at have et fælles mødepunkt, så vi var sikre på, at vi ville holde kontakten ved lige – og madklubben var født. I starten var det meget forskelligt, hvor ofte vi mødtes, men nu er det ca. hver 3. uge med indlagt sommerferie og juleferie.

Da vi i sin tid startede madklubben var vi vist stort set alle sammen studerende og bare ‘os selv’ – dog med faste kærester hos flere af os. Gradvist har vi alle sammen fået os en uddannelse og flere har skiftet job – nogle op til flere gange ( 😉 ). Flere har købt hus, mens nogle er flyttet fra Aalborg til provinsen. Flere af os har fået barn/børn, mens der også er plads til ny-forelskelse og singlelivet. Nogle rejser meget, andre er egentlig mest til livet herhjemme. Og ja jeg kunne egentlig blive ved. Så selvom vi egentlig er en ret homogen gruppe – ja så er vi det på den anden side slet slet ikke. Vi lever vores liv vidt forskelligt og prioriterer vidt forskelligt i livet, men vi respekterer hinandens måde at leve livet på og hinandens valg. Og det er sgu da fedt!

Det er fedt at have en gruppe skønne kvinder, hvor vi hver især kan bidrage med noget forskelligt til samtalerne ud fra det punkt, hvor vi hver især er i livet. Det var i grunden nok blevet lidt kedeligt, hvis vi alle havde haft nøjagtig det samme liv? På den her måde får vi hver især lov til at få en snert af de andres liv gennem dem – giver det mening?
Nogle gange har vi meget at snakke om. Andre gange er vi mere stille (ja det tror vores mænd nok ikke på), hvor vi måske i stedet spiller et spil eller ser et program i tv’et sammen.

Og i aften er det altså min tur til at få besøg igen. Grundet babyen har jeg valgt en nem menu, som jeg ved, der vil vække glæde. Vi skal nemlig have Flæskesteg med hele molevitten. Til dessert (som for øvrigt er aftenens vigtigste ingrediens) står den på kagerester fra barnedåben plus det løse. Vi har en fælles overenskomst om, at al mad er godt, og der er derfor ikke nogle specifikke krav til maden. Vi har fået alt fra take away, rugbrødsmadder, pitabrød, lasagne, tapas og store røde bøffer – altså en god blanding.

Og hvis I er blevet lidt mere nysgerrige på, hvilket mad vi får – ja så har vi da selvfølgelig vores helt eget hashtag på Instagram – nemlig #Huskdessert, hvor I kan finde billeder af stort set alt det mad, vi har fået de sidste par år – vi har glemt det et par enkelte gange 🙂

Tagget ,

En tanke om “Besøg af madklubben

  1. […] af kogepladerne valgte at stå af – selvfølgelig lige den dag, hvor jeg skulle have besøg af madklubben. Det resulterede i, at jeg stod kl. 16.45 med en ovn fyldt af flæskesteg, der ikke ville virke. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.