Billige (men gode) skønhedsprodukter fra Ziaja.dk

Reklame – indlægget udgives i samarbejde med Ziaja.dk

Billige skønhedsprodukter

Ziaja.dk var ikke just et mærke, som jeg havde meget kendskab til udover en håndcreme – som jeg for øvrigt var virkelig glad for. Jeg var derfor ret spændt på at prøve de produkter, som jeg har testet den seneste tid. Jeg fik fremsendt en blandet landhandel – lidt til mig selv og lidt til ungerne. Jeg vil ikke skrive om dem alle, men har udvalgt 3 produkter, som er mine favoritter. Alligevel vil jeg kort nævne cola-shampooen til ungerne – den lugter virkelig meget af cola og har bestemt været med til at gøre hårvasken herhjemme lettere ved både Silas og Valde og håret er blevet ren og blødt. Bare et lille tip, hvis hårvasken hjemme hos jer også går lidt i hårknude indimellem 😉

Jeg kunne sagtens forsøge at kloge mig på de virksomme ingredienser mv. i produkterne, men sandheden er, at jeg altså ikke er nogen haj indenfor skønhedsverdenen og alle dens produkter – det lader vi sådan nogle som Pudderdåserne om 🙂 Men selvom jeg ikke har vildt meget forstand på det, så kan jeg altså godt mærke, om det er produkter, der er gode – for mig – eller ej. Bemærk at jeg skriver for mig! Det er nemlig ikke ensbetydende med, at du oplever det samme, hvis du kaster dig ud i at prøve produkterne, men derfor får de alligevel min anbefaling. Noget af dét, jeg er allermest vild med med Ziaja.dk’s produkter er, at de ikke koster ret meget. 48 kr. for hhv. dag- og natcremen, 28 kr. for cola-shampooen, 38 kr. for Enzyme Peeling’en. Det kan næsten ikke blive billigere – og det er jo noget vi nordjyder kan li’ 😉

Nedenfor skriver jeg lige kort om de 3 produkter, men hvis I vil læse det hele, så anbefaler jeg jer at følge linkene ind på Ziajas hjemmeside. Og efterfølgende vil jeg kort skrive lidt om min egen oplevelse af produkterne.

Billige skønhedsprodukter

Sensitive Skin – Enzyme Peeling

Dette produktet peeler og eksfolierer nænsomt huden, har en udglattende og opstrammende effekt – ikke at jeg har brug for det – tøhø – men de siger jo, at forebyggelse er så godt 😉

Jeg har nok gennemsnitlig brugt produktet 1-2 gange pr. uge, efter at jeg først har renset huden af. Produktet har en lækker og cremet konsistens og er let at fordele i ansigtet. Efter påføring skal det sidde i ca. 15 minutter, hvorefter det vaskes af med lunket vand. Mens produktet sidder i ansigtet kan man mærke en let strammende følelse, ikke på den ubehagelige måde (jeg kan faktisk godt glemme, at jeg har den på), men mere på den der måde, hvor jeg tænker, at produktet da gør ét eller andet 😉 Efter brug oplever jeg en følelse af friskhed! Jeg føler virkelig, at mit ansigt er rent og klar til nye udfordringer. Så samlet set – synes jeg, at det er et rigtig lækkert produkt!

Sensitive Skin – Daycreme

Dagcremen er uden parfume og har blandt andet en beroligende effekt, regenerer huden, genskaber hudens optimale fugtighedsniveau, forebygger linjer og har en opstrammende effekt. Altså igen god til at forebygge aldring af huden! Dagcremen har oveni solfaktor 20 (både UVA og UVB), hvilket i min optik kun er en fordel, især når man ikke altid er så god til at bruge solcremen!

Jeg har brugt dagcremen dagligt i ca. 1½ måned, og der er stadig noget tilbage i tuben – den er altså drøj i brug. Faktisk fra dag 1 var jeg fan af cremen på grund af konsistensen. Jeg kan bedst lide at bruge cremer som har en let, cremet og blød konsistens og som trænger hurtigt ind i huden – og det gør den her! Efter brug føles huden blød og frisk.

ziaja

Manuka tree night cream

Den her natcreme er måske dét produkt, som jeg blev mest overrasket over – på den gode måde!

Den regenerer og eksfolierer huden, uden at irritere huden. Samtidig reducerer den udbrud og urenheder. Det sidste noget, som jeg desværre altid har brug for en hjælpende hånd til. Samtidig skulle cremen være med til at lysne misfarvninger, der er forårsaget af solen eller fra inflammation.

Det sidste var jeg ret skepsis i forhold til – det er jeg nok generelt i forhold til skønhedsprodukter og deres egenskaber – jeg synes tit, at man bliver lovet noget, som produktet ikke helt lever op til. Men jeg blev faktisk ret positivt overrasket over denne creme og dens egenskaber til at lysne. Jeg har i længere tid haft et par mørke pletter på hagen efter nogle tidligere udbrud. De pletter er reduceret væsentligt, siden at jeg er begyndt at bruge denne natcreme, og jeg tænker da ikke, at det kun kan være tilfældigheder. Cremen er skøn at påføre – igen let, cremet, let at fordele og trænger hurtigt ind, men det allerbedste er faktisk duften! Frisk og mild på samme tid. Men det gør selvfølgelig, at det ikke er et 0% parfumefrit produkt – det skal man lige være opmærksom på! Efter påføring strammer det en anelse i huden, men igen – det er vel fordi, at ingredienserne arbejder på at holde mig evig ung 😉

Så samlet kan jeg vist sige, at jeg er blevet meget positivt overrasket over de produkter, som jeg/vi har fået lov til at prøve herhjemme fra Ziaja.dk. Faktisk så positivt, at jeg snart skal forbi shoppen og have købt nye forsyninger og kigger på nogle af alle de andre produkter, som de har. Der må gemme sig flere guldkorn 🙂

produkter til børn billige skønhedsprodukter

 

Tagget , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.