Bisgaard Slimfit Gummistøvler

Reklame: Indlægget indeholder aff.link.

Dette indlæg er på ingen måder sponsoreret, men blot et lille tip, som jeg ønsker at give videre til jer. Jeg er nemlig ret sikker på, at jeg ikke er den eneste, der sidder med samme problem hver eneste år. Nemlig finde de helt rigtige gummistøvler! Silas har en ret smal fod, og hver eneste år har det været svært at finde nogle gummistøvler, der sidder godt på hans fod. De sidder ofte så løst, at han “snubler” i støvlen, når han løber. Og løber, det er det, Silas gør! Så det har faktisk flere år resulteret i, at han ikke har gidet bruge hans gummistøvler, hvilket jo er ret upraktisk, når regnen regner oppe på taget.

Bisgaard Slimfit Gummistøvler Igen i år fik jeg i første omgang købt nogle støvler til ham, som virkelig ikke var gode til ham. Allerede da han tog det første skridt i løb, kunne jeg se, at det ikke var nemt for ham at få støvlen med sig. Jeg henvendte mig derfor til kvinden bag Kids-World.dk for at høre, hvorvidt der var et mærke, hun kunne anbefale.

Og sørme om Bisgaard ikke har lanceret en Slim Model, som netop er designet til de børn, som har smalle fødder. Jeg trykkede derfor hurtigt støvlerne hjem, og jeg må virkelig sige, at det er en lækker støvle i en lækker kvalitet. Og sørme om ikke også støvlen sidder fint på foden – også under løb. Så Silas er nu klar til løb og leg i børnehaven.

Støvlerne fås selvfølgelig i flere forskellige farver. Så sidder du med samme problem, så skal du måske prøve at tjekke gummistøvlerne ud. De koster 299, hvilket selvfølgelig er lidt mere end mange andre modeller, men jeg synes, at pengene er godt givet ud.

Aff.link betyder, at jeg vil få en lille kommission, såfremt du køber noget igennem mit link. Det har ingen betydning for dit køb, da prisen vil være den samme, uanset om du køber det direkte igennem hjemmesiden eller via mit link.  Jeg gør altid opmærksom på, når jeg anvender aff.link.
Tagget , , , ,

2 tanker om “Bisgaard Slimfit Gummistøvler

  1. Jeg har også købt dem til mine kiddos. Supergode 🙂 Var heldig at finde dem i Salling til 149 kr. pr. par. Sådan noget endags-udsalg, du ved.

    1. Ja det var da lidt en anden pris, men indimellem er man jo heldig 🙂 Det er jo altid skønt, når man kan spare lidt penge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.