Blogge – hvorfor?

Jeg har i flere måneder spekuleret på at starte min egen blog. Jeg finder selv stor inspiration ved at følge andre blogs og synes, at det er en fascinerende og skøn verden. Her er der ikke nogen, der er bedre end andre! Reglerne for, hvad man kan blogge om og hvor meget man skal blogge er, for mig at se, ikke-eksisterende, hvilket er med til at fjerne presset om “at skulle leve op til noget”. Dette er ikke ensbetydende med, at der ikke har været mange overvejelser ift. “er jeg nu god nok til at blogge?”, “har jeg noget interessant at byde ind med?”, “gider andre læse om mit ganske almindelige liv?” Alligevel blev enden på det hele, at springet bliver taget, så må det briste eller bære.

Jeg fik primært øje på blogverden gennem diary.dk, der er en meget kær veninde. Samtidig var jeg heldig at vinde “Blog-bogen” af Julia Lahme og tænkte for mig selv, at det måtte være et tegn på, at jeg skulle springe ud i det!!

Jeg satte mig derfor ned foran computeren og søgte på livet løs – og det var SLET ikke nogen let opgave at finde hoved og hale i oprettelse af en blog, når man aldrig i hele sit liv har interesseret sig for domæner, webhotel, Google Analytics og lignende. Jeg fik tilbudt hjælp til dette andre steder fra, men I kender sikkert det med, at man har sat sig noget i hovedet, og så kan det ikke gå hurtigt nok? Samtidig er jeg tilpas stædig, hvilket gør, at der skal meget til, før jeg giver op. Når det så lykkes opstår der en dejlig fornemmelse af sejr. Og en stor del ift. oprettelsen af denne blog lykkedes rent faktisk, men der var dog nogle detaljer, som der skulle hjælp til at klare.

Så sker der nogle kiks eller andet “anerledes/spændende” på bloggen er det temmelig sikkert fordi, at det stadig er “agre ny verden” for mig.

Temaet for bloggen faldt på hverdagslivet – et udtærsket blog-tema men alligevel et tema, hvor der er mulighed for stor variation og udvikling, da bloggen vil komme til at give et her-og-nu-billede på mit liv, og hvem ved, hvor jeg er om 1,2 eller 5 år? Jeg elsker hverdagen og mor-livet og alle de ting/oplevelser, det fører med sig. Derudover er jeg nok lidt af en husmor, som holder meget af mit køkken, og der vil derfor nok dukke en opskrift op i ny og næ.

Bloggen er tænkt som et frirum, hvor jeg bl.a. kan dele tanker, oplevelser, glæder og bekymringer i mit liv.

Velkommen til mit liv – håber du får glæde af at følge med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.