Børnebøger – Ønsker til barnedåb

billede

Den 8. februar holder vi barnedåb for lillebror, og i den forbindelse bliver der selvfølgelig spurgt ind til, hvilke ønsker lillebror har. Og jeg synes ærlig talt, at det er svært at blive ved med at finde på noget at ønsker os. Én ting bliver jeg dog aldrig træt af at ønske mig til mine børn – nemlig børnebøger. Jeg synes det er skønt at sætte sig ned sammen med sit barn og læse en bog. Det giver garanti for kvalitetstid i min verden, og jeg er ret sikker på, at vi nyder det lige meget begge 2. Vi har brugt biblioteket en del, men der er nu et eller andet over at have sine egne bøger – sådan har jeg det også med de bøger, som jeg læser.

Så uanset lejligheden så står der ofte bøger på børnenes ønskesedler, og her kan du se et udsnit af de bøger, som jeg denne gang ønsker mig – selvfølgelig på vegne af min søn 😉

Børnebøger

#Halfdans ABC #365 historier #Alfons Åberg – De tre første historier #Okker Gokker Gummiklokker #Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven #Larmende dyreprutter #Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved.

Selvom det er ønsker til lillebrors barnedåb, så er de fleste af bøgerne for de lidt større børn. Det skyldes, at vi i forvejen har ret så mange pegebøger fra Silas’ tidlige barndom, så derfor vil jeg hellere, at lillebror får nogle “rigtige” historiebøger, selvom der kommer til at gå lidt tid, inden han selv får glæde af dem. Alligevel er der smuttet en enkelt bog ind med larmende dyreprutter, da min erfaring er, at der ikke er noget, der kan få børn til at grine som lyden af prutter 🙂 Bøger med rim og remser er også altid et hit – også selvom barnet endnu ikke er så gammelt, så selvfølgelig ønsker vi os Halfdans ABC. Halfdan der for øvrigt har 100 års fødselsdag i dag 😉

Ellers er der smuttet lidt klassikere ind fra min egen barndom som Hakkebakkeskoven og Alfons Åberg. Alfons har og er stadig et stort hit ved Silas, og så synes jeg faktisk, at det er nogle skønne bøger at læse højt, og det har jo også meget at sige!

Alle bøgerne og billederne er fundet/lånt hos Toys R’ us.dk.

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.