Brudekjolekiggeri på nettet

Åhh kigger på brudekjole på nettet, og hvor er der bare helt vildt mange fantastiske kjoler!! Det er vildt surrealistisk, at det nu er MIG, der skal kigge på kjoler, ud og prøve, få min mor til at trille en tårer (det er måske nok egentlig mest mig selv, der kommer til at Tude med stort T) og bare føle mig som askepot, der skal prøve den ene flotte kjole efter den anden.

Jeg er egentlig ikke den store romantiker eller prinsesse af natur, men der er virkelig noget om, at der sker et eller andet, når der skal arrangeres et bryllup! Det store samtaleemne herhjemme er bryllup og selv Henrik har indrømmet, at han er blevet mere grebet af det, end han lige havde regnet med.

Men når jeg sidder og kigger på alle de smukke kjoler, får jeg mest lyst til at sætte mig ud i bilen med det samme og drøne af sted til butikken. Jeg skal nok egentlig også snart til at overveje det, da alle siger, at man skal være i rigtig god tid, når kjolen skal købes – og det er faktisk også en lille smule svært at vente :o)

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.