Bryllupsforberedelser – små tjek begynder at kunne sættes

Herhjemme hos os falder emnet ofte på bryllup og forberedelse heraf – og fuck hvor er der mange ting at få styr på. Jeg er glad for, at vi ikke selv skal stå med festen, maden og borddækningen, for så var det da slet ikke til at overskue.

Men når alt kommer til alt går det stille og roligt fremad – selvom der nok vil være nogle, der synes, at vi er langt bagefter! Men hva’ – det var vi jo allerede, da vi bestemte os for, at brylluppet skulle stå et ½ år efter, at Henrik friede til mig. Vi er ikke typerne, der er i god tid med planlægning generelt, så det smitter selvfølgelig også af på bryllupsforberedelserne. Jeg er nu ret sikker på, at vi nok skal nå det hele. Nu er der styr på feststedet, musikken, invitationerne er på vej og ikke mindst, så er kjolen købt.

Det har været en vild oplevelse at være ude og prøve kjoler – måske nok fordi det er den ene gang i ens liv, at man skal det! Jeg fik hurtig snuset mig ind på, hvilken type kjole, jeg skulle have og var slet ikke i tvivl, da jeg kom i “den rigtige”. Faktisk var jeg så sikker, at det var ret svært at spille begejstret i den efterfølgende forretning, som jeg var inde i. Jeg havde jo nok i bund og grund allerede bestemt mig.

Nu glæder jeg mig bare til at vise kjolen frem – ikke mindst til min kommende mand, som jeg for resten har fået den mest fantastiske buket blomster af i dag 🙂

2014-03-29 13.43.52

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.