De 10 mest læste indlæg på bloggen i 2015

I dag har jeg fødselsdag og dagen bruges derfor sammen med familien. Imens kan I læse/genlæse de 10 mest læste indlæg her på bloggen i 2015 – dog har jeg sorteret opskrifterne fra, som faktisk bliver set forbavsende mange gange 🙂

1: Når døre lukkes
Omhandler alle de skift, der sker i ens liv, der betyder forandring, tab af noget, fundet af noget andet, glæde mv. Når jeg er begyndt at tænke mere og mere over, og jeg synes altid, at det efterlader én med en underlig fornemmelse. Lidt den samme fornemmelse, som man står med nytårsaften kl. 00 – et år er slut – et nyt venter!

2: Snotty grotty roomspray – tip til stoppede børnenæser
En virkelig god opfindelse, som jeg stadig kan anbefale – også til dig selv 😉

3: Aldersforskel i et parforhold
Da jeg trykkede ‘udgiv’ til dette indlæg, var jeg faktisk ret spændt. Jeg har heldigvis aldrig oplevet forargelse, når jeg har fortalt omverdenen om aldersforskellen mellem Henrik og jeg, men vi ved jo alle, at tonen indimellem er en anden, når det er i den virtuelle verden. Men indlægget blev taget godt imod og læst af virkelig mange over de første par dage, hvilket jeg egentlig havde forventet, da jeg oplever, at det ofte får folk til at spidse ører 😉

4: ..livet går jo videre.. vol. 2
Et indlæg, som jeg på ingen måder kan tage æren for – den tilgår min svigerinde, som havde lyst til at dele sin rørende fortælling med os andre. Virkelig smukt skrevet!

5: ..livet går jo videre..
Første del af den rørende fortælling.

Jeg låner stadig gerne min platform ud, hvis der skulle sidde andre med en historie, en oplevelse, et tip, en opskrift – you name it – som de har lyst til at dele med andre.

6: Hos fotografen
Jeg var i sommers heldig at vinde en fotografering af os alle fire, og i dette indlæg delte jeg resultatet med jer.

7: LIdt om kontrol ved øjenlæge, begyndelse af klaptræning og en opgivende mor
Indlægget jeg skrev efter, at øjenlægen havde givet dommen, at vi skulle i gang med at klaptræne Silas’ højre øje. Jeg var på daværende tidpunkt ret opgivende – måske også fordi, at jeg stod med et spædbarn på armen. Og heldigvis for børnehavens kæmpe arbejde med at få Silas til at bruge klappen!

8: Brudekjole sælges
Kjolen er endnu ikke solgt, og jeg er modtagelig for bud 😉

9: At lege med sine børn og lidt om at være være nærværende
Handler om, at jeg ikke ‘gider’ at lege med mine børn, men i stedet er nærværende på en anden måde, som falder mig mere naturligt.

10: Første- og andengangsmor = forskelligt
2015 på bloggen har selvfølgelig handlet en del om dét at blive mor til to. I dette indlæg skrev jeg lidt om, hvordan jeg oplevede forskellen på at blive mor for anden gang.


Det er tydeligt at se, at bloggen har fået mest opmærksomhed i de først 3/4 af året, hvor jeg var på barsel. Efter opstart på job, har overskuddet og tiden – helt naturligt – ikke været den samme. Jeg tager hatten af for dem, der formår kontinuerligt at skyde indlæg af sted – dels på grund af tiden og dels på grund af ideerne til indlæggene. Jeg skriver, når jeg har noget at skrive om, og sådan bliver det ved med at være 😉

Jeg kunne såmænd godt tænke mig at høre, hvad det mon er I allerhelst vil læse om her hos mig? Kommentarfeltet er desværre ikke brugt så meget her på bloggen, så det kan være svært for mig at få en fornemmelse af, hvorfor det er, I læser med hos mig 😉 Så smid endelig en kommentar til indlægget her, hvis I har lyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.