De sidste graviditetskilo

Hvem kender ikke dem? Altså ud over de der total irriterende kvinder, som bare lige hopper i deres vanlige tøj igen ganske få dage efter fødslen, hvis ikke på fødegangen. Og ja I er kun irriterende, fordi det på ingen måder er sådan for mig! 😉

Jeg havde ellers sagt til mig selv, at det skulle blive løgn denne gang, da jeg efter fødslen af Silas tog en del på EFTER fødslen. Det var hårdt for badevægten at være på barsel, og jeg endte på den højeste kampvægt, jeg til dags dato har lagt inde med. Og derhen vil jeg ikke igen!

Alligevel er jeg endnu engang faldet i kulhydrat-/sukkerfælden! Og jeg kan på ingen måder tåle det. Min mave bliver oppustet, huden slår ud, og energien er ikke helt den samme, som når jeg undgår disse ting. Men samtidig er jeg hurtig til at blive “afhængig” af sukker eller andre hurtige kulhydrater, der giver blodsukkeret et hurtigt fix. Og det er så der, hvor jeg er pt. Jeg har SÅ nemt ved at overbevise mig selv om, at jeg lige skal have ét eller andet lækkert – og det har altså betydet, at vægten er steget en smule. IGEN!

Så nu er vi blevet enige om herhjemme, at vi giver den en skalle, og maden er derfor igen tunet ind på Low Carb, skyr, æg og massere af grøntsager. Der er ingen tvivl om, at det er vejen frem for mig/os, så nu skal vi bare lige igennem afvænningsperioden som typisk varer en uges tid, og jeg synes egentlig, at det går meget godt. Det er jo heldigvis en skøn årstid, vi går i møde med massere af lækkert frugt og grøntsager, så det er nemt at finde alternativer 🙂

Og nu har jeg skrevet det her – mon ikke det (og det her billede) kan holde gejsten oppe 🙂 Men se lige, hvor lille og skøn Silas er!Graviditetskilo

Tagget , , , ,

2 tanker om “De sidste graviditetskilo

  1. Nåede lige at blive sur på dig, da jeg læste “de sidste”… Jeg er ikke engang startet på “de første”!
    Men du er blevet klog af skade, kan jeg så forstå. Det er jeg også om lidt ;( God kamp til jer! 🙂

    1. Uhh ja jeg lavede nogle fejl under første barsel, som jeg helst vil undgå at begå igen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.