Dejlig weekend

Endnu en weekend går på hæld og hvilken skøn en af slagsen!! Vi har ligesom resten af Danmark nydt det dejlige vejr til fulde og har stort set opholdt os udendørs hele dagen. Derudover har vi i denne weekend virkelig mærket glæden og det nemme ved at have fået en større dreng. Silas har stort set leget med hans bedste ven hele weekenden, blot afbrudt af middags- og nattesøvne. Det giver jo pludselig en masse frihed og tid til at gøre andre ting – og det uanset, om de leger hos vennen eller hos os. Vi har derfor fået ordnet en del ting, som ellers har haltet lidt den seneste tid, og det er jo altid rart at komme godt til bunds inden en ny uge.

I dag har vi også været på en nærliggende naturlegeplads sammen med Silas’ ven og hans forældre med madpakker, hvilket jo er super hyggeligt. Igen er det en fordel, at han er blevet så stor, at vi nu som forældre rent faktisk kan sidde og slappe af, mens børnene stort set render rundt og passer sig selv.

Nu lyder det som om, at det for mig kun handler om at kunne slappe af, og jo jo jeg nyder det skam også. Jeg oplever det nok bare som ekstra befriende, da weekenderne nogle gange har været meget lange for Silas og har fået håret til at stritte på os alle. Det har ofte været i weekenderne, at reaktionerne for den forgående uge er kommet, hvilket indimellem har været ret hårdt. Men kombinationen af vejret, alderen og begyndende venskaber gør, at det ligesom begynder at blive lidt nemmere det hele, så der pludselig begynder at komme lidt Tina-tid tilbage – også midt på dagen. Jeg kan fx ikke mindes, at jeg tidligere har skrevet et blog-indlæg midt på dagen!

En ny og meget spædende uge venter nu på at komme i gang. I morgen skal Silas og jeg på besøg i børnehaven til formiddagsmad og leg. Onsdag skal vi i vuggestuen og sige farvel og torsdag går det løs i børnehaven!! En uge der kommer til at vende op og ned på Silas’ dagligdag, og det bliver spændende, hvilke glæder og udfordringer, som det bringer med sig!

Tagget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.