Den søde ventetid

Den søde ventetidJeg har aldrig lagt skjul på, at det der med at være gradvid, er det mest fantastiske – for mig! Jeg nyder hvert øjeblik, hvilket selvfølgelig også hænger sammen med, at jeg er ret god til det! Forstået på den måde, at min krop stort set ikke giver mig nogle af de typiske graviditetsgener. Det vildeste er vist lidt ekstra kramper i benene (som jeg allerede har en del af i forvejen) samt lidt uro i benene, når jeg rammer sofaen om aftenen. Det er RET billigt sluppet!

Sådan har det været hver gang, og det er jeg taknemmelig for. Selvfølgelig har det været mere hårdt 2. og 3. gang – fordi jeg har børn i forvejen, som på ingen måder tager hensyn til, at mor har en baby i maven. Jeg bliver derfor holdt helt natuligt i gang, og det er nok i grunden meget godt!

Nu går 3. graviditet på hæld. Lejekontrakten udløb i tirsdags, men vi ved jo, at det ikke altid er lige let at smide lejere ud af deres bolig, så indtil videre må jeg væbne mig med tålmodighed. Og det går faktisk ganske godt – for det meste!

Jeg er ved at være der, hvor jeg ikke længere vil være gravid – nu vil jeg altså se resultatet, mærke og dufte. Jeg længes efter at møde min datter ♥ For øvrigt stadig fuldstændig surrealistisk at lige om lidt, så har jeg en datter.

Jeg længes efter at få fødslen overstået for selvom jeg på ingen måder frygter fødslen, ja så kommer den helt naturlige følelse listende – lidt mere for hver dag, der går. En blanding af nervøsitet, bekymring, frygt for at noget går galt og ikke mindst glæde. Jeg er sikker på, at mange af jer ved, hvilken følelse det er, jeg mener.

Omvendt så nyder jeg at have den runde mave. At mærke hende mosle rundt derinde. Forventningens glæde! Når man så tilføjer, at det formentlig er allersidste gang, at jeg skal opleve det – ja så nyder jeg det lige en tand mere. Men som Henrik sagde den anden dag – det skal jo ske på et eller andet tidspunkt, at det er sidste gang, jeg skal opleve det. Og han har jo ret! Og i bund og grund, så har jeg heller ikke grund til andet end at være taknemmelig. Når man tager i betragtning, at jeg for ca. 6 år siden var i tvivl om, hvorvidt jeg fik lov til at opleve at blive mor – så kan man kun være taknemmelig for, at jeg om lidt kan kalde mig mor til tre.

MOR TIL TRE!

Så indtil videre, så nyder jeg den søde ventetid – ligesom jeg har gjort de seneste 9 måneder. Utålmodigheden begynder dog at banke på – især hos familiens øvrige medlemmer. Silas spørger løbende, hvornår lillesøster kommer, og det kan være en udfordring at forstå, at vi ikke præcis kan vide det. “Jamen ved lægerne det ikke engang mor?” Så indtil nu må han nøjes med forklaringen om, at hun kan komme hvert øjeblik, det skal være – for det kan hun jo!

 

Tagget , , ,

En tanke om “Den søde ventetid

  1. Ha ha, ja! Man skal huske at specificere, at det er max 9 måneder på kontrakten, ellers har de det med at blive der ;D
    Nøj, jeg glæder mig på jeres vegne 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.