Elle-Belle.dk

Det sker indimellem, at man lander på en webshop, hvor man ikke tidligere har været, fordi der jo er så hulens masse af dem. Forleden blev jeg gjort opmærksom på webshoppen Elle-Belle.dk. En webshop med tøj og sko til børn i alderen 0-14 år. En webshop der ifølge dem selv vægter kvalitet og design men samtidig har øje for, at der skal være noget i alle prisklasser. Jeg kan personligt godt li’, når der netop er noget i alle prisklasser. Jeg synes, at alle de store (og dyre) mærker laver noget fedt tøj, men jeg må indrømme, at nærigheden også indimellem kommer op i mig. Dels fordi jeg er nordjyde, dels fordi jeg ikke fatter, at nogen har råd, og dels fordi, at min den store dreng, altså ikke er super god til at passe på sit tøj. Så alt i alt så bliver de dyre mærker shoppet med måde og primært til udsalg. Untitled

Elle-Bele.dk kører netop nu 50 % på deres AW15, og det kan vi jo li’! Jeg synes selv, at der er fine ting imellem, som man kan blive hel fristet af. Webshoppen fører bl.a. mærker såsom MOLO (som jeg jo er ret vild med), Hummel, Wheat, Christina Rohde, Soft Gallery, FUB, Konges Sløjd, Angulus, BIsgaard, Melton og mange mange flere mærker.

Smut forbi, hvis du har lyst 🙂

sponsoreret

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.