En dag i havens tegn

Vi har brugt 2. pinsedag i haven, efter at vi fra fredag til søndag var på besøg hos min søster i Rødovre. Vi havde egentlig bare tænkt, at vi lige skulle igennem bedene og andre vedligeholdende gøremål, men det endte med, at vi væltede en del buske/træer i haven. Min far kiggede forbi med motorsaven, og derfra gik det stærkt, og vupti så var alt det, som vi længe havde talt om skulle fjernes, væk!

Det var Henrik og min far, der tog det hårde slæb, mens min mor og jeg fik snakket lidt. Det er endnu en af fordelene ved at være gravid – du kan bare blive siddende ved hårdt fysisk arbejde uden at have dårlig samvittighed over det.

Her lidt billeder. Beklager den dårlige kvalitet. Jeg var ved at blive godt irriteret over, at jeg ikke kunne tage billeder imod solen, da jeg aldrig havde oplevet, at det har været et problem tidligere. Det viste sig så, at linsen var dækket af en del af et stykke tyggegummi – én af glæderne ved at have børn! Henrik havde godt nok sagt det til mig tidligere på dagen, men det var åbenbart gået i glemmebogen igen 🙂

125

Silas syntes godt nok, at ham bedstefar larmede med den motorsav, men det var alligevel så spændende, at man skulle være med på første parket. Det var egentlig bare træet til venstre for Silas, der skulle fældes, men det greb som sagt om sig!!!

133

126

Derefter kom turen til det japanske kirsebærtræ. Synes egentlig, at det er et fantastisk flot træ de 14 dage, hvor det blomster. Men har efterhånden indset, at det den resterende tid blot sviner (efter blomsterne), og står og ser træls ud, så jeg overgav mig til motorsaven.

127 129 Derefter kom turen til denne store klase busker, som efterhånden er vokset så meget sammen, at det bare var ét stort virvar, så det har været min drøm længe at få det væk.

131

Slutresultatet – i hvert fald i dag. Nu med mere udsigt fra haven ud over markerne og fjorden.

Lidt af den nye plads skal gå til udvidelse af staudebedet, og resten skal være græsplæne. Derudover mangler vi at få revet den visne hæk op oppe for oven og få plantet nogle nye buske og sået græs foran i stedet for træflisen. Det skal nok ende med at blive godt, selvom der er et stykke vej endnu.

Vi tænker tit over, hvornår mon dagen kommer, hvor vi sætter os ned og nyder haven i stedet for at pukle løs? Men jeg tror egentlig ikke, at den dag kommer, da vi nok slapper mest af ved netop at gå og lave noget. Og haven bliver man jo aldrig færdig med 🙂

Tagget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.