En ganske almindelig og skøn lørdag i familiens skød

I dag har virkelig været en skøn dag. For det første har det været det mest fantastiske vejr, og for det andet har harmonien i vores familie virkelig været til stede i dag. Det er vist lang tid siden, at vi har oplevet en hel fridag med så lidt ballade og konflikter.

Vi startede dagen med at køre en lille tur til en nærliggende by for at købe nye kondisko og gummistøvler til Silas. Jeg plejer tit at købe dette over nettet, da jeg synes det er dejligt nemt. Desværre er der også stor forskel på sko og størrelser, hvorfor jeg synes, at sko/støvler er meget svære at købe online. Derfor bestemte jeg mig for at tage fødderne med ud og prøve sko i dag 😉 Og heldigvis syntes Silas, at det var meget spændende at skulle af sted og prøve sko. Han syntes dog ikke, at det var nødvendigt at prøve mere end et par sko. Og gummistøvlerne kom han slet ikke i. Så man kan diskutere, hvorvidt jeg egentlig havde fødderne med, når alt kom til alt 😉

Silas fik selvfølgelig øje på “lastbilen”, som han kaldte den. Han har virkelig en kærlighed for disse maskiner (siger kvinden, som stort set blev ruineret af Postmand Per under vores sommerferie sidste år!). Så det endte med, at han fik ikke mindre end 4 turer – og mor og far blev 40 kr. fattigere – men drengen var glad!! Derefter var vi et smut i legetøjsforretningen, som Silas også så småt er begyndt at få øjnene op for. Det ser virkelig ud til, at han hygger sig, når han kan få lov til at gå rundt og kigge på alle de fine ting – og forbavsende nok, så er han rimelig god til at acceptere, at der er nogle ting, som han ikke skal have. Han var så heldig, at hans far købte en lille kurv til hans løbecykel. Han har snakket om det i et stykke tid, da hans gode ven har en kurv på sin cykel. Og med kurv og for- og baglygte har jeg sjældent set en mere “pimpet” løbecykel 🙂

lastbil

Resten af dagen har vi bare været herhjemme og har bl.a. brugt det meste af eftermiddagen ude i det skønne vejr. Tiden blev brugt til at komme igennem en stor del af haven (for ukrudtet er virkelig også vågnet op igen!). Silas fik endelig sit store ønske om, at græsslåmaskinen skulle ud og luftes. Han har stort set snakket om hele vinteren – og så er en vinter altså lang 😉

Silas elsker når vi er ude i haven alle sammen. Han vil rigtig gerne være med til at hjælpe og har bl.a. i dag kørt græs og grene væk i sin lille trillebør. Han og jeg har også været ude og cykle en lille tur. Han nyder at komme ud og cykle en længere tur på sin løbecykel, og jeg synes faktisk, at han er ret sej til at færdes i trafikken og har en god forståelse for, at bilerne skal man passe på. Det er virkelig hyggelig at være på tur med ham, og der er ikke den deltalje på vejen, der ikke bliver bemærket, og hvor er det fedt. Børn ser rigtig mange ting, som vi voksne end ikke bemærker.

Dagen blev sluttet af med noget så utraditionel aftensmad i marts måned som andesteg med det hele. Jeg fandt en and i fryseren, som jeg tænkte, der skulle bruges. Og inden jeg fik set mig om, tog jeg mig selv i at stå og nynne julesange, mens jeg klargjorde anden.

Jeg krydser fingre for, at dagen i morgen bliver lige så god. Fortsat god weekend til jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.