En lille kort status her fra barselsboblen

Mor-barn buket
Mor-barnbuket lavet af min mor

Først og fremmest tak for alle jeres lykønskninger her på bloggen, på facebook og på Instagram. De er hver og en læst, men overskuddet har desværre ikke været til at svare jer alle, men det betyder absolut ikke, at jeres hilsen ikke er værdsat!

Lillebror er nu efterhånden blevet 5 dage gammel, og de 5 dage har jeg stort set brugt solidt plantet i lænestolen, sofaen eller sengen med et barn hængende ved brystet. Det kræver altså hårdt arbejde og smerte at få det amning godt op og køre. Nu begynder det heldigvis at lysne, og jeg håber, at det betyder, at jeg så småt kan lægge lillebror lidt fra mig engang imellem. Savner lidt at kunne være mere for Silas, men det er jo det evige dilemma, når familien bliver udvidet. Heldigvis har Silas en god far, og han er så småt begyndt at acceptere, at jeg ikke længere kan gøre al ting for ham. Det har han faktisk taget forbløffende godt, og der har endnu ikke været antrækning til jalousi. Faktisk bliver sætninger “Jeg elsker lillebror”, “er han ikke bare sød og nuttet”, “vi er de bedste venner”, “lillebror har savnet mig” og “må jeg holde lillebror” brugt flittigt, og det er jo guld for en mor at høre.

Første møde med lillebror
Første møde mellem storebror og lillebror

Så indtil videre har Silas taget det så godt at være blevet storebror og familieidyllen er bevaret.

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.