Én måned tilbage

Altså én måned tilbage som frøken. Får helt kriller i maven af at tænke på, at vi om lige nøjagtig én måned sidder til (forhåbentlig) den mest fantastiske fest med de mennesker, som vi holder allermest af.

Og jeg synes efterhånden det begynder at tegne til, at vi nok skal nå det. Pt. er vi også bare lidt spændte på, hvornår vi bliver hentet til polterabend (hvis altså nogen holder det for os?? 😉 ), og hvad de har fundet på, at vi skal lave. Vi har selvfølgelig selv nogle bud på, hvornår det bliver, og så er det jo kun tiden, der kan vise, om vi har ramt rigtigt.

Nå men i sidste uge lavede jeg et indlæg med status på brylluppet. Vi har nu fået vinget nogle af punkterne af og fået påbegyndt nogle andre, så nu ser listen lidt mere overskuelig ud, selvom der stadig er noget at tage fat på.

 • Vi har bl.a. endnu ikke fået bestilt ringe, hvilket nok er det, der stresser mig mest for at nå at få indgraveret mv. Vi har nu bestilt ringe, og de når at komme til tiden. Det tog faktisk ikke mere end en god uges tid at få ringene hjem.
 • Vi har endnu ikke bestemt menuen, borddækning, blomster mv.. Vi skal dog ned på feststedet på fredag, hvor vi forhåbentlig får styr på disse ting. Der er styr på dette punkt.
 • Vi har endnu ikke fået købt tøj til Silas. Jeg synes, det er vildt svært, hvad han skal have på. Jeg har ikke lyst til at proppe ham i et jakkesæt, blot fordi det ser pæn ud på billederne, da han skal have lov til at kunne lege, og fordi der forhåbentlig er godt vejr den dag. Endnu ikke gjort noget ved, men jeg tror efterhånden, at jeg er kommet nærmere, hvad han skal have på.
 • Henrik har endnu ikke købt tøj. Henrik og min bror skal af sted og købe tøj på lørdag.
 • Brudekjolen mangler at blive tilpasset. I min situation kan det først gøres relativ kort tid, før brylluppet, da maven jo hurtigt kan vokse. (Og jeg er generelt bare spændt på, om jeg stadig kan passe den!!) Skal ske på tirsdag.
 • Jeg mangler at finde smykker til kjolen. Smykkerne er fundet og pakket pænt ind som morgengave til mig.
 • Vi mangler at lave bordplan. Jeg synes, det virker helt uoverskueligt at komme i gang med det. Vi vil jo gerne sætte folk sammen, så vi får den bedste stemning, samtidig med at det også skal passe med det antal personer, der er plads til. Jeg ved dog godt, at det bare er et spørgsmål om at komme i gang. Vi har lavet et udkast til bordplanen, og ja det var bestemt lige så svært som forventet. Nu fintænker vi, inden vi tager den endelige beslutning. Vi vil jo gerne have den bedste fest!
 • Vi har endnu ikke talt med præsten. Skal først ske i starten af juli måned.
 • Brudebuket og knaphulsblomst skal bestilles – hvilket jo er Henriks opgave ;) Er stadig Henriks opgave.
 • Vi er endnu ikke begyndt at øve brudevals!! Det er nok noget af det næste, vi skal til. Jeg er virkelig ikke ret god til at danse, så det skal nok blive sjovt.
 • Jeg skal have besluttet, hvad Henrik skal have i morgengave? Hjælp – inspiration modtages gerne!!
 • Og så skal jeg jo nok også have lavet en tale eller lign. til Henrik. Er allerede lavet en del inde i hovedet, men skal snart have taget mig sammen til at få det ned på skrift!

Så det går heldigvis fremad – og heldigvis har vi én måned endnu 😉

Tagget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.