Endelig forår

Sikke et fantastisk vejr, der har ramt provinsen i dag. Når solen kigger frem, kan jeg virkelig mærke, hvor meget jeg trænger til forår, og vi har nydt det i høj grad herhjemme.  Silas har været svær at drive ud her i vinter, men det er nemt at mærke på ham, at han også drages af det gode vejr. Vi var derfor forholdsvis hurtig ude i dag efter morgenmaden. Vi skulle ifølge Silas “ud og arbejde i haven”. Vi besluttede os for at pakke trampolinen ud, da der jo er udsigt til, at der også bliver godt vejr det meste af den kommende weekend. Og der var én, der nød, at trampolinen atter var oppe og ikke kunne vente til sikkerhedsnettet var sat op.

8 9

 

 

 

 

 

 

 

Jeg nåede lige hurtigt at løbe igennem og snuppe ukrudtet i mit staudebed. Det har også allerede luret, at det er blevet bedre vejr, og jeg ved, at det giver anledning til fast arbejde resten af foråret, sommeren og tidlig efterår :o)

Vi etablerede staudebedet sidste sommer, så det bliver spændende og se, om det udvikler sig yderligere i år, om der er brug for supplering med yderligere stauder, om nogle skal flyttes, deles eller andet. Jeg kan godt lide at bruge min tid i haven, og jeg nyder at se, når forårsblomsterne (og andre blomster) begynder at kigge frem fra jorden. Forårsblomsterne er i fuld gang med at komme op af jorden og stauderne begynder også så småt at blive grønne igen. Lige så smuk et staudebed er om sommeren, lige så trist er det om vinteren, når det hele bare er brunt, brunt og atter brunt.

4 3 2 blomster 6 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.