Endelig påskeferie

Jeg har sneget mig til at holde tidligere fri i dag og nyder lige en stille stund, før resten af familien kommer hjem.

Jeg har virkelig set frem til denne påskeferie og endelig er den her! Og hvad bedre er, så ser det ud til at vejret bliver fantastisk, og jeg kan næsten høre, at haven kalder på mig. Jeg elsker at gå og rode i haven, når der er godt vejr, og jeg har da også lige lidt projekter her i ferien.

Jeg skal bl.a. have plantet en del af disse skønne Klematis op af vores trådhegn ved terrassen, som vi fik lavet sidste år.

Have1

 

Have2

Jeg kunne også forestille mig, at der lige var brug for en gang lugning af bedene i haven – ukrudtet har også opdaget at foråret er kommet. Især mit staudebed er fuldstændig fyldt med ukrudt, selvom jeg nærmest lige har været igennem det.

Have3

Jeg har også en drøm om, at vi i år skal have ryddet og “bygget” dette hjørne op igen. Det er efterhånden ved at være et stort forvokset vildnæs, som der slet ikke er noget kønt over. Det er ikke sikkert, at det bliver her i påske, at vi får det gjort, men inden brylluppet skulle det gerne være væk. Vi har heller ikke helt bestemt os for endnu, hvad vi vil have der i stedet for. Jeg stemmer helt klart for nogle flere blomster, da jeg godt kan lide, at der er godt med farver i haven i stedet for grøn grøn og atter grøn. Den eneste ulempe ved endnu et bed er, at der også følger lidt mere arbejde med.

Have4

Ud over havearbejdet byder påsken vist også på afslapning, fødselsdagsfest (for mit vedkommende), besøg af dejlige venner og mon ikke også der lige sniger sig et familiebesøg ind.

Håber I alle får en fantastisk påske!

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.