Et fantastisk bryllup

Wauw siger jeg bare. Nu er vi kommet på den anden side af brylluppet, og jeg må sige, at det blev alt, hvad vi havde drømt om. Et fantastisk minde at tage med i bagagen fyldt med kærlighed. Ceremonien i kirken var smuk, og præsten ramte plet med sin tale. Festen var fantastisk med mange taler, sange og indslag, som alle var lige i øjet og meget rørende, sjove og festlige. Gaverne var mange og skønne (indlæg kommer senere). Musikken var intet mindre end fantastisk (indlæg kommer senere). Så ja alt i alt en hele vejen igennem fantastisk dag.

Silas har også fanget, hvad ægteskabet handler om. I dag sagde han til sin far: “Far husk nu, hvad manden i kirken sagde!” Far “Hvad sagde manden?” Silas: “Han sagde, at I skal være sammen altid!” Og så kan ens hjerte jo ikke andet end smelte, for det er stort sagt af en dreng på 3 år!

Nedenfor nogle billeder fra dagen. Der er desværre ikke nogen fra kirken, da vi endnu ikke har fået så mange billeder endnu.

Bryllup Tina og Henrik
#Endelig kom tiden til at komme i kjolen. Mit ansigt bærer vist præg af dels lidt nervøsitet og dels stress, da Silas efterhånden var ved at have mistet tålmodigheden.

 

Bryllup Tina og Henrik
#Min far og jeg inden turen gik til kirken. Kjolen er fra Lilly. Halssmykket er morgengaven fra Henrik, bestående af en halskæde og ring i Margerit sølv/hvid.
Bryllup Tina og Henrik
#Silas og jeg inden kirken. Silas havde egentlig en butterfly på til at starte med, men det varede ikke længe, inden den var rykket af, så det opgav vi.
Bryllup Tina og Henrik
#Den smukke brudebuket.


Bryllup Tina og Henrik
#Efter vielsen var der kaffe og bryllupskage hjemme hos mine forældre. Den smukke kage er lavet af min mor og søstre, og jeg behøver vel ikke at sige, at den smagte fantastisk.
Bryllup Tina og Henrik
#Billede fra mine forældres have foran solsikkerne.
Bryllup Tina og Henrik
#Henrik holder en meget smuk og sjov tale for mig efterfulgt af et stykke musik af Rasmus Nøhr “Du er sød musik” sunget af et af medlemmerne fra vores fantastiske band Båndsalat fra Århus.
Bryllup Tina og Henrik
#Jeg holdte også tale for Henrik og havde også fået musikerne til at spille Rasmus Seebachs “Øde Ø”, da den er meget rammende for vores forhold.
Bryllup Tina og Henrik
#Silas er lige inde og få noget “stærkt” sodavand. Alle bekymringerne for, hvordan han skulle klare denne dag blev gjort til skamme. Han hyggede sig og legede så godt sammen med sine fætre og kusiner. Vi opdagede faktisk slet ikke, at der var børn med til festen. Han holdt ud til kl. ca. 00.30, hvilket er ret godt klaret, da han heller ikke havde fået middagssøvn.
Bryllup Tina og Henrik
#Kærlighed og kys. Her anes det også, at lillebror også er en del af festen i mors mave.

Bryllup Tina og Henrik

Bryllup Tina og Henrik
#En smuk og anerledes æresport.
Bryllup Tina og Henrik
#Der klippes strømper efter brudevalsen.
Bryllup Tina og Henrik
#Og sidst men ikke mindst – vores nye ring. Lavet af sølv og rosaguld fra Aagaard.

En oplevelse rigere – en oplevelse der vist kommer til at tage lidt tid at bearbejde.

Tagget , , , , ,

3 tanker om “Et fantastisk bryllup

  1. Hvor ser det skønt ud, og hvor var du smuk! Stort tillykke :)¨
    Kh Henriette // blondinemor.dk

  2. […] En dag vi aldrig vil glemme, og som blev lige som vi vil have den. Den kan der læses mere om lige her. Og her er så en undskyldning for lige at vise lidt flere billeder fra den pragtfulde […]

  3. […] kan se lidt flere billeder af kjolen i indlægget her […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.