Fastelavnskostumer – den nemme løsning

billede

Så er det igen ved at være fastelavn. Og den non-kreative mor kommer igen på prøve – aka mig! Noget af det værste, jeg kan blive udsat for, er at skulle klædes ud. Derfor er mit engagement og fantasi ift. fastelavn nok også på et minimum. Heldigvis har Silas endnu ikke givet udtryk for at være meget interesseret i fastelavn – jeg tror faktisk ikke engang, at han har helt styr på, hvad fastelavn er for en størrelse. Lige på dette punkt tænker jeg, at det nok egentlig er meget godt, at jeg ikke har fået en pige, da det er mit indtryk, at de går mere op i de her ting, end drenge gør – i hvert fald min dreng 🙂

Lucky me er der heldigvis noget, der hedder, “køb fastelavnskostume” og heldigvis kan jeg se, at det begynder at blive mere og mere udbredt. Da jeg var barn var alle stort set i et eller andet hjemmebikset outfit, og det kunne indimellem være nødvendigt at spørge, hvad man skulle forestille. Efter jeg selv er blevet mor har jeg til gengæld oplevet, at de fleste køber sig ud af hvad-skal-du-være-til-fastelavn-problemet. Ærgerligt vil nogen måske tænke, da mange af børnene vil komme udklædt som det samme. En lettelse vil andre tænke – herunder mig 😉

I min søgen efter kostume til Silas, hvilket jeg for en gangs skyld er ude i god tid med, er jeg stødt på disse kostumer hos Billig Leg, som jeg tænker vil være et hit for drengene i år. For pigerne er jeg derimod lidt mere på bar bund, men jeg ved trods alt, at Doc. Mc Stuffins er hittet hos mange små piger for tiden, så jeg kunne forestille mig, at hun også vil være meget populær til fastelavn og måske endda ender med at blive kattedronning 😉 Fastelavnskostumer hos Billig Leg

#Jake #Captain America #Ninja #My Little Pony #Klokkeblomst #Doc. Mc. Stuffins

Valget til Silas faldt i år på den lille Ninja-mand, da han kan mange Ninja-trick og ser meget LEGO Ninjago, og det ser ud til, at det faldt i meget god jord.

Fastelavnskostume - Ninja

Og apropos LEGO, så kan man altså også få en hel del legetøj fra Billig Leg, bl.a. LEGO (hvor der er minus 20%), Loomies armbånd, diverse babylegetøj mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.