Fejring af guldet

På tirsdag fylder denne lille fyr 3 år – og ligesom alle andre, er det også for mig svært at forstå, hvor tiden blev af.

2011-06-27 14.54.19

Det er fedt at opleve, at han selv er blevet bevidst om sin fødselsdag – ikke mindst, at der faktisk følger nogle gaver med!

I morgen fejrer vi dagen med det første hold gæster. Vi har en ret stor familie og vælger derfor ofte at dele det op på flere dage. I morgen står den på frokost med grill og efterfølgende kaffe og kage. Forhåbentlig bliver vejret så godt, at vi kan sidde på terrassen, mens børnene kan lege i haven.

Vi har besluttet os for, at Silas får sin fødselsdagsgave af os i morgen, selvom vi godt ved, at det er snyd. Årsagen til det er, at Silas i flere måneder har snakket om, at han gerne vil have et elektrisk køretøj. Hver gang har vi holdt ham hen og sagt, at han måtte ønske sig en i fødselsdagsgave. Det er så mundet ud i, at knægten er fuldstændig overbevist om, at han selvfølgelig skal have en!! Problemet er bare, at når man er 3 år (i hvert fald Silas), så har man ikke så meget begreb om tid, og det kan fortsat også være meget svært for ham at behovsudsætte. Det vil derfor være svært at forklare ham, at han ikke har fødselsdag i morgen men først på tirsdag. Vi besluttede os derfor for at give ham den for at undgå gråd, konflikter eller lignende. Derudover er fordelen, at han så har hele 4 fridage til at køre maskinen til, inden han igen skal i børnehave det meste af dagen. Og jeg GLÆDER mig helt vildt til at give ham den – det bliver så fedt at se hans ansigt!!

På søndag kommer næste hold gæster, hvor jeg igen skal have fundet på et eller andet til frokost og kaffen. På selve dagen bliver der vist ikke den store fejring. Jeg skal desværre på kursus den dag, og har derfor ikke mulighed for at tage en omsorgsdag, som jeg plejer. Heldigvis er kurset færdig allerede kl. 12.30, så jeg kan nå hjem og fejre ham oppe i børnehaven til eftermiddagsmaden. Der skal jeg også lige have fundet på, hvad jeg skal tage med. Så hvis der skulle sidde én med en god idé blandt mine læsere, tager jeg da gerne imod! Der er ingen politik i børnehaven ift. sukker mv., så der er frit valg på alle hylder. Jeg hælder nok mest til, at jeg gerne vil have et eller andet sundere alternativ med. Et alternativ som børnene stadig synes er vild lækker. Jeg må i tænkeboks!!

Tagget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.