Fødselsdags- og solskinsweekend

20160603_074904En skøn skøn weekend går på hæld, og selvom det varmemæssigt har været lige i overkanten for min gravide krop (ja nok egentlig også selvom, jeg ikke havde været gravid), ja så er det altså ikke noget, der kan ødelægge den fornemmelse af glæde, som denne weekend har efterladt sig.

Fredag startede ud med fødselsdag for vores store søn. 5 ÅR! Det er altså stort – og præcist for 5 år siden var der samme varme over Danmark, da vi ramte d. 03. juni. Dagen stod på fejring det meste af tiden. Det startede godt ud med besøg af drengene fra Silas’ børnehave kl. 9.15, og jeg må sige, at det gik over al forventning. Jeg havde forinden brugt lidt energi på at tale med Silas’ om, hvordan det ville være at få besøg af så mange drenge, da det tidligere har været lidt svært for ham at overskue, da han jo helst skal have en finger på pulsen alle steder og indimellem har haft svært ved at dele sit legetøj. Det gik heldigvis rigtig fint, og jeg må sige, at jeg er simpelthen imponeret over, hvordan personalet hele tiden sørger for at børnene rydder op efter dem selv mv. Det var jo overhovedet ikke til at se, at der havde været 12 børn på besøg!!

Menuen var valgt af Silas. PIzza, frugtmand og en is. Jeg ville egentlig have bagt små indbagte pizzaer, men som Silas så rigtigt sagde: “Mor – jeg ved jo ikke engang, hvordan de ser ud, så hvordan skal jeg vide, om jeg kan li’ det?” Så menuen blev ændret til almindelig pizza, og det så ud til at falde i god smag.

Kl. 11.30 ca. gik børnehaven hjem igen, og Silas kunne lige nå at slappe lidt af og lege med de gaver, som han havde fået om morgenen. Senere kom der et par venner forbi fra vejen, som selvfølgelig også skulle se/prøve de nye ting.IMG_0908

Til aften havde vi inviteret en del af familien hjem. 23 stk. mødte op for at fejre ham. Vi havde dækket op på terrassen, og menuen var endnu engang bestilt af sønnike. Spaghetti og kødsovs med salat og hjemmebagte flutes (det sidste bestemt af moderen), og til dessert var der bestilt chokoladekage og sukkerkage (brunsviger).

Og man må sige, at vejret var med os. Så vi havde den skønneste aften, hvor ungerne hyggede sig udenfor, og vi voksne ligeså!

20160603_234624
Et styk meget træt, beskidt og tilfreds dreng overgav sig til søvnen omkring kl 23.30

 

Lørdag var vi hjemme den første del af dagen, men sidst på eftermiddagen pakkede vi hurtigt ungerne og bilen og smuttede endnu en tur i Fårup Sommerland. 20160604_150225

Da forlystelserne lukkede kl. 18.00 satte vi os ned med vores medbragte mad og spiste, inden turen igen gik hjem. Jeg tror nærmest, at vi var nogle af de sidste, der var tilbage, og det var utroligt at opleve, hvilken ro, der er i en forlystelsespark, når dagen er omme. Begge unger faldt i søvn på vejen hjem – møgbeskidte og tilfredse, og blev puttet direkte i seng.

20160604_165132 20160604_194000

Dagen i dag er primært brugt herhjemme, hvor den har stået på leg for den store, tøffetid for den bette, lidt havearbejde for moderen, lidt af hvert arbejde for faderen og ellers afslapning resten af dagen.

Weekend – du har så sandelig været god ved os denne gang 🙂

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.