Forårsfornemmelser

Jeg har aldrig rigtig kunne bestemme mig for, hvilken årstid jeg bedst synes om. De har hver sin charme.

Sommeren er skøn med sine varme morgener og aftener, ferietiden, de gode minder/oplevelser, grill, bål, blomster, bare tæer i græsset, børneleg i haven morgen/middag/aften, strand og is og massere af solskin (forhåbentlig).

Efteråret er skøn med sine flotte farver, sensommervarmen, hyggen ved igen at finde det lidt mere varme tøj frem, efterårsstormene, stearinlys og inde-hygge.

Vinteren er nok den årstid, jeg holder mindst af – især når den bare er grå og trist som i år! Men vinteren er skøn med sin inde-hygge, sin sne og frostklare dage med fuld solskin, den knitrende lyd, når man går på de selvsamme dage, den smukhed og fantastiske lys sneen/isen giver, den varme kakao, stearinlysene og juletiden.

Men foråret er skøn med sin energigivende solskin, som man efterhånden higer efter! Fornemmelsen af varme. Glæden ved igen at se træer, buske og blomster springe ud. Det begyndende udeliv. Glæden ved igen at skulle i haven. At se ungernes glæde ved at være ude. At kunne genindtage udestuen. Ja kort sagt fornemmelsen af at få lidt mere energi, glæde og lykkefølelse.

Så når alt kommer til alt, så er foråret nok den tid på året, som jeg holder allermest af. Det gør altså noget ved én, at man igen kan komme ud uden at skulle være pakket ind – og ikke mindst at man reelt set har lyst til at være ude! Det er nok lidt ligesom køerne, når de igen bliver lukket på græs efter en lang vinter indenfor 😉

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.