Fossflakes Superior Baby Pude & Dyne

billede

Fossflakes Superior Baby Pude & DyneJeg har tidligere her på bloggen givet min mening tilkende omkring Fossflakes Superior Ammepude. I det indlæg løftede jeg sløret for, at vi også var i fuld gang med at teste Fossflakes Superior Baby Pude & Dyne. Og jeg kan afsløre, at jeg også her er ret begejstret! Det har primært været dynen, vi har brugt, idet spædbørn jo helst skal ligge uden en hovedpude. Den har vi til gengæld også brugt rigtig meget, og den har allerede været udsat for en del ture i vaskemaskinen og tørretumbleren.

Som tidligere skrevet, så er Fossflakes produkter kendt ved at være allergivenlige, holdbare, fyldets volume bibeholdes, temperaturregulerende, nemme at vaske og tørre samt være OekoTex certificeret. Og det gælder selvfølgelig også babydynen og -puden, som vi har testet.

Jeg ser det især som en fordel, at dynen er allergivenlig og tåler at blive vasket ved 60º. Hvem vil ikke gerne skåne sit barn for flest mulige allergener? Jeg har flere gange haft brug for at vaske dynen, og jeg må sige, at det har været overraskende nemt og hurtigt. Det har blot taget ca. 1½ time fra dynen er puttet i vaskemaskinen til den igen har været tør, og det kan jeg altså ikke klare så hurtigt med en almindelig dyne med gåsedun. Kæmpe fordel, hvis du spørger mig!

I den første del af Valdes har vi brugt dynen rigtig meget – især til at svøbe ham i. Når børn bliver svøbet er min tidligere oplevelse, at de hurtigt kan blive for varme. Jeg har hverken oplevet, at han har været for varm eller har føltes fugtig under brug af dynen. Fra producenten loves der, at dynen har ekstra gode temperaturregulerende egenskaber, da fyldet i dynen lader luften cirkulere ind i dynen og omkring kroppen, hvorfor den holder en mere behagelig temperatur end andre traditionelle dyner. Og ud fra mine hidtidige erfaringer må jeg altså sige, at produktet holder, hvad producenten lover.Fossflakes Superior Baby Pude & Dyne

Noget andet producenten lover er, at dynens fyld ikke vil blive flad og miste sin spændstighed pga. fyldes evne til at holde luft imellem de enkelte flager. Min erfaring er, at dynen godt kan komme til at syne flad efter lidt tids brug. Volumen er dog nem at genskabe igen ved at ryste dynen godt, og hvis ikke det er tilstrækkeligt, kan dynen gives en kort tur i tørretumbleren. Fossflakes anbefaler faktisk selv, at man vasker dynen minimum 3-4 gange årligt både for at holde dem rene, men også for at bibeholde volumen.

Dog vil jeg sige, at dynens volume er det eneste, som jeg kan sætte en finger på. Dynen er blød og lækker at bruge, men jeg synes altså ikke helt, at der opnås den samme oplevelse som med en tyk, blød og lækker dundyne. Det er dog ikke noget, der som sådan påvirker min samlede vurdering af dynen, idet jeg synes, at den til gengæld har så mange andre gode egenskaber. Og det er jo ikke fordi, at den ikke er blød – bare ikke lige så  meget 🙂

Samlet set vil jeg derfor til enhver tid anbefale Fossflakes Superior Baby Pude & Dyne til andre. Jeg er faktisk så begejstret for produktet, at jeg overvejer om hele familien i stedet skal have en dyne fra Fossflakes, da jeg synes godt om, at de er allergivenlige, temperaturregulerende og lette at vaske. Dynen fås både i baby-, junior- og voksenstørrelse

Du kan læse mere om og købe Fossflakes Superior Baby Pude & Dyne her, Sættet med dyne og pude koster 550 kr., og jeg synes faktisk, at det er en ganske rimelig pris. Du kan endvidere læse meget mere om Historien bag Fossflakes samt det unikke fyld på Fossflakes hjemmeside, hvor du selvfølgelig også kan se alle deres andre produkter.Fossflakes Superior Baby Pude & Dyne

Indlægget laves i samarbejde med Fossflakes.dk

Jeg har i forbindelse med testen modtaget et lignende produkt, men holdninger og meninger er 100 % mine egne.
Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.