Fredag og en lille fornemmelse af at være på barsel igen

Ungerne er afleveret, og jeg er igen hjemme og sidder nu og venter på at kaffen løber igennem efter et skønt bad. Det er sgu da idyllisk! Og jeg kan mærke, at det føles lidt som barselslivet, som jeg på den ene side godt kan savne og på den anden side ikke savner, da det også er skønt at være tilbage på job.

Og på bedste baselsvis indtages morgenmaden og kaffen her foran computeren, hvor det er meningen, at jeg vil kigge mig om efter lidt julegaver, nu når der er det er Black Friday alligevel. Ja jeg går ud fra, at I har opdaget, at der er Black Friday (Ironi!), for jeg skal da lige love for, at det er blevet eksponeret i år – mere end sidste år. Og jeg kan også se, at mange af mine blog-kollegaer har lavet et skriv med nyttige links og rabatkoder. Dem må I så finde hos dem, da der ikke bliver noget af det her på bloggen. Jeg har ærlig talt ikke haft tid til at sætte mig voldsomt meget ind i det, da mit liv kører derudaf med lynets hast i denne tid.

Og jeg har faktisk helt bevidst valgt ikke at gå så meget op i Black Friday – jeg synes, det er stressende at blive bombaderet med alle de opslag med rabatkoder mv., Jeg er sikkert ikke den eneste, der kender følelsen af, at man liige afventer og ser, om man kan finde en større rabatkode et andet sted, og så ender det med, at jeg alligevel ikke få købt noget. Af samme grund holder jeg mig i bund og grund væk fra de sociale medier i dag – især Instagram er ikke andet end sorte billeder med rabatkoder og ordrene ‘Black Friday’, Jeg er nok bare ikke shoppemenneske nok til at gå så meget op i det.

Alligevel vælger jeg at sætte mig her foran computeren i en lille times tid og se, om jeg kan finde nogle af julegaverne til billigere penge, og jeg har lovet mig selv, at det er lige meget om det er til 20 % eller 25 %, så dyre gaver giver vi alligevel ikke, så de 5 % gør den store forskel 😉

Resten af dagen – eller rettere sagt weekenden – kommer til at stå i julens tegn, så der kan snige sig lidt julestemning ind i både sindet og vores hjem. Først på formiddagen står den på jule-klippe-klister-dag i børnehaven sammen med Silas – det plejer at være vældig hyggeligt. Og fra middag står den så – ifølge mine kollegaer – på årets højdepunkt – JULEFROKOST, Jeg er ikke helt i feststemning endnu, hvilket nok dels skyldes, at jeg jo ikke ved, hvad der venter, da jeg aldrig har været til julefrokost med denne arbejdsplads og dels, at jeg bare er træt efter en periode med for meget at lave og for lidt søvn. Men vi ved jo alle sammen godt, at de fester, man ikke altid er lige oplagt til, faktisk ofte bliver de sjoveste 🙂

OG resten af weekenden skal bruges sammen med min lille familie, hvor vi bl.a. skal til julemarked på den lokale herregård, pynte lidt til jul, og måske have bagt årets første julesmåkager 🙂

Ha’ en god weekend alle samme og pas nu på jer selv på denne Black Friday!

Tagget , , , , , , , ,

En tanke om “Fredag og en lille fornemmelse af at være på barsel igen

  1. […] lavede jeg dette indlæg, som udefra set lød til at blive en ganske fremragende og idyllisk weekend. Det har det til dels […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.