Gaverne ved brylluppet

Er helt overvældet over alle de gaver, der følger med at blive gift – og så fine gaver!

Vi havde valgt ikke at have en gavekoordinator til at styre løjerne, da folk skulle have lov til at give det, som de havde lyst til. Det resulterede selvfølgelig i, at der var et par gengangere, men når alt kommer til alt, så er det egentlig ikke så mange ting, der skal byttes. Flere af gengangerne var vaser, som det på ingen måde sker noget ved at have mere end én af.

Her et samlet billede af de fleste af gaverne.Bryllup Henrik og Tina#Kähler, Omaggio vaser i forskellige størrelser, #Kähler, Omaggio Lysestager, # Kähler Urbani Lyshuse, 2 stk. #Lyngby vaser, i forskellige størrelser, #George Jensen, Bloom Skåle, #Kay Bojesen, Sangfugle 2 stk., #Kay Bojesen, Turtelduerne, #Rosendahl, Kopper, spisetallerkner og desserttallerkner, #Global Kniv, #Erik Bagger, Brødkurv + små skåle til salt og peber, #George Jensen, Salatbestik, #Stelton, Kagespade, #Maleri fra det lokale galleri Art’O Deco, #Kærlighedsskulptur fra samme galleri, #Smart Box, Brunch with bubbles #Poul Pava, Billede, Stay Together (Fra Silas med et tilhørende kort, hvori der var skrevet, at den bedste gave, vi kan give ham, er at blive sammen), #Glaskunst #Vin #Gavekort til Imerco, #Gavekort til Søgaards Bryghus, #Gavekort til blomsterhandel, #Gavekort til Salling, #Penge.

Fra polterabendholdet var der Penge, Glaskunst samt en pakke med diverse slanter mv. fra polterabenddagen.Bryllup Henrik og Tina Bryllup Henrik og TinaEt sjovt minde at have og kigge tilbage på. Og nu er jeg ret sikker på, at vi er i toppen ift. at have mest glaskunst i hjemmet 😉 Bryllup Henrik og TinaResterne fra Polterabenden. Træskoene forklares ved, at Henrik blev svært glad for min brors træsko til polterabenden, og nu har han så fået lov til at få dem 😉

Derudover fik vi flere buketter blomster. Bryllup Henrik og Tina Bryllup Henrik og Tina Bryllup Henrik og Tina Bryllup Henrik og Tina

Så alt i alt synes jeg faktisk, at vi er blevet meget beriget af at holde bryllup. I dag har jeg været ved at sætte nogle af tingene på plads, og det kan faktisk være lidt af en udfordring at finde plads til så meget nyt på én gang – men det gik.

Tagget , , , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.