Give-away i samarbejde med madbanditten

LCHF-bølgen raser derudaf i øjeblikket. Jeg har aldrig brudt mig om at være udenfor, så  Mæt og Slank med LCHFselvfølgelig raser den også her i provinsen, hvilket den pt. har gjort i et par måneder.

Jeg valgte at forsøge mig med denne koststil, da jeg efter et større vægttab over en periode oplevede, at vægten forblev den samme. Jeg ville derfor se, om endnu en ændring kunne føre noget godt med sig. Og sørme jo på knap 2 måneder, er der røget yderligere 4 kg. Nu er jeg efterhånden ved at være ved mit mål ift. vægten, så fokus er for mit vedkommende ved at ændre sig.

Nu drejer det sig om at holde vægten – især fordi der jo står et skønt bryllup for døren til sommer :o) Og hvem vil ikke gerne føle sig godt tilpas og føle sig som en smuk brud (og hold nu k… det er fedt at kunne hoppe i brudekjoler i str. 38/40 i stedet for str. 44!!)

Men det er egentlig ikke kun vægten, jeg har oplevet positive forandringer med. Jeg kan virkelig mærke, hvor godt denne kost er for min krop. Jeg har efterhånden fundet ud af de stivelseholdige kulhydrater, sukker og kornprodukter på ingen måde gør noget godt for min krop. Efter at jeg ikke længere får så mange af disse produkter (hænder stadig indimellem)oplever jeg, at min krop fungere bedre, og jeg får mere energi. Jeg ved, at der er nogle som har indsigelser imod denne kostform. Alligevel er jeg ikke bekymret – jeg kan mærke, at det er det, der virker for mig, og jeg får jo fortsat kulhydrater – bare ikke de samme og bare ikke i samme mængder. Jeg må dog indrømme, at jeg de seneste par uger har slækket lidt mere på kosten, og det har bare bekræftet mig i, at kosten gør noget godt for mig.

Rundt om i blogland og medierne generelt har Jane Faerbers nye bog ”Mæt & Slank med LCHF” været omtalt meget. Jane står bag bloggen madbanditten.dk og har ud over denne bog udgivet ”Spis dig Mæt og Glad” samt for nyligt udgivet bogen ”LCHF – Brød og Kager”.

og  jeg glæder mig til at komme i gang med at prøve opskrifterne deri. Det er også en god undskyldning til lige at få strammet lidt op på kosten igen.

bøf stroganoffKernebrød

 

 

 

 

 

 

 

Jeg tyvstartede her til aften, hvor vi fik ”Bøf Stroganoff med kålsalat med persille og æble” (eller det vil sige, at det er løgn, da jeg ikke havde noget persille! Og jeg er altså ikke typen, der kører ned og henter det, så undværer jeg eller finder et alternativ. I dag undværede vi!!) Kernebrødet nåede jeg også lige i farten, så vi har til madpakken og aftensmaden i morgen.

Madplan uge 10
Madplan uge 10

De næste par uger vil jeg lave madplan med LCHF-kost. Det har jeg egentlig også gjort de sidste par måneder, men jeg vil nu forsøge også at få mere LCHF ind i de øvrige måltider. Jeg kan nok allerede nu indrømme, at jeg ikke vil komme til at leve 100 % efter princippet men nok snarere 95 %. Jeg vil prøve at notere mig, hvordan min krop reagerer på det, hvordan kosten passer sammen med familielivet, hvordan det er tidsmæssigt og om det er dyrere at leve på denne måde. Og I får selvfølgelig en opdatering på det hele:o)

Ud over anmeldereksemplaret har jeg modtaget et ekstra eksemplar af bogen, som jeg har udlodder i bloggens første Give-Away. Alt du skal gøre er følgende:

1) Skriv en kommentar til indlægget nedenfor (husk e-mail adresse) og/eller

2) Følg Provinsmor på Instagram. Find billedet af bogen ”Mæt og Slank med LCHF” og del med hashtagget #provinsmordk

Gør du begge dele deltager du med 2 lodder i konkurrencen. Du kan deltage til og med søndag d. 23.03.14.

Du må selvfølgelig også gerne følge bloggen via BlogLovin;o)

Tagget , , , ,

13 tanker om “Give-away i samarbejde med madbanditten

 1. Jeg vil super gerne vinde Janes bog 🙂

 2. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde Jane Faebers bog 😀

 3. UH, den bog vil jeg gerne have fingrene i

 4. Den vil jeg rigtig gerne vinde 🙂

 5. Det ville ikke være så tosset af vinde denne bog.

 6. Har gode erfaringer med den første bog og vil selvfølgelig gerne vinde opfølgeren.

 7. Skøn GiveAway, som jeg meget gerne vil vinde 🙂

 8. Jeg vil vildt gerne vinde den – har allerede den første og elsker den 🙂 Går straks ind og følger dig på Instagram (jeg hedder @Nadja_b), men da jeg er privat, kan man ikke se, når jeg deler noget 🙁

  1. Åh det har jeg da ikke været opmærksom på, at jeg ikke kan se, hvis du deler!! Men du er noteret for 2 lodder 🙂

 9. Den vil jeg gerne vinde 😉

 10. Vil klæde min boghylde godt:-)

 11. […] Alt du skal gøre er, at skrive en kommentar til indlægget her. […]

 12. Den vil jeg gerne vinde:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.