Giveaway – navnesutten.dk

Reklame

IMG_0398Jeg har før slået et slag for navnesutter her på bloggen. Vi har stort set altid købt navnesutter til Silas, og efter at Valde er startet i vuggestue er vi igen blevet faste kunder hos navnesutten.dk. Jeg synes simpelthen, det er så nemt og praktisk. Du er aldrig i tvivl om, hvis sut, det er. Sutterne kan bestilles hjemme i sofaen og leveringen er virkelig hurtig. Jeg er fan, og så længe vi har et barn, der bruger sut – ja så længe er navnesutter en del af husholdningen 🙂

Jeg har tidligere omtalt navnesutterne her på bloggen, og nu gør jeg det igen. Simpelthen fordi, jeg igen har fået mulighed for at forkæle én af jer læsere med en valgfri pakke navnesutter fra navnesutten.dk

Denne gang foregår konkurrencen på bloggens Facebookside, så skynd dig klik forbi! Det er ganske let at være med!

Konkurrencen slutter d. 25. november kl. 20, hvorefter vinderen vil blive offentliggjort på Facebook.

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.