Glædelig jul

Et stort glædelig jul skal herfra lyde! Endnu engang står julen allerede og banker på, selvom jeg egentlig synes, at vi lige har siddet omkring julebordet. Vi er klar – juletræet er pyntet af Silas og Valde, konfekten er lavet, småkagerne bagt og gaverne købt og pakket ind. Tilbage venter vi vist bare på, at det hele løber af stablen i håb om, at vi får en skøn aften.

Herhjemme fejres julen hos mine forældre sammen med nogle af mine søskende og deres familier. Sidste år fejrede vi julen hjemme, hvilket også var rigtig skønt. Det var nemt, at Valde kunne puttes i seng, da han trængte til det, samt at gaverne ikke skulle slæbes frem og tilbage. I år overvejede vi også at være hjemme, men Silas ville gerne fejre julen sammen med hans familie, og jeg kan være bange for, at julen for ham ville forsvinde for meget i dagligdag med de to små søskende. Og idet Henrik stadig er syg, er jeg glad for nu, at vi tog beslutningen om at tage i byen i aften.

Nu drejer det sig så bare om at få tiden til at gå til i aften. Silas har spurgt det første mange gange, om vi ikke snart skal spise aftensmad, så det tegner jo lovende 😉 Julen er en svær ting for de kære børn, og på deres vegne glæder jeg mig lidt til, at det er overstået.

Jeg håber I alle får en fantastisk aften sammen med jeres kære! Både i aften og i juledagene, hvor den sikkert også står på familiehygge for rigtig mange. Vi selv skal holde julefrokost for Henriks familie 2. juledag og sikkert også besøg hos mine forældre en dag – vi er bare ikke i så god tid med planlægningen i min familie 😉

God jul alle sammen
vi ønsker på ny,
og sender vor hilsen
til land og til by.

Vi tænker jo ofte
på dem vi har kær,
og får varme tanker
når julen er nær.

En hilsen vi sender
og håber du får,
en hyggelig jul
og et godt nytår!

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.