God weekend!

2015-10-18 11.21.02Så løb endnu en uge af sted – og ja det føltes bogstavelig som om, at den løb. Tiden med et barn og tiden med 2 børn på barsel gik stærkt, men jeg skal da lige love for, at tiden med 2 børn og fuldtidsarbejde går sindssygt stærkt. Det kan være svært at følge med, og jeg må ærligt sige, at der ikke er meget tid til at lege og hygge med ungerne i hverdagen. Sådan er det – jeg ved det! Men det betyder, at jeg altid glæder mig ekstra meget til weekend, selvom weekend er langt fra det det var engang!

En typisk weekend hos os ser nogenlunde sådan her ud:

Fredag eftermiddag/aften er altid fantastisk – vi er alle helt afslappede og glade for at kunne se frem til et par fridage. Silas er træt og afslappet, og han ved godt at fredag betyder SLIK, og at det derfor godt kan betale sig at høre efter. Fredagsslikket + dét at der ikke skal smøres madpakker og bades betyder, at vi (Henrik og jeg) kan sidde lidt længere over maden og rent faktisk har mulighed for at snakke lidt sammen. Ren luksus!

Så rammer lørdag og allerede 2 timer inde i dagen (som typisk starter omkring 5.30!) begynder Silas at kede sig og blive rastløs. Når han bliver rastløs og keder sig, så er det som om, at der går en kamp i gang, der hedder: “Silas imod os “! Det betyder, at hvis vi ikke springer efter hans pibe og smider, hvad vi har i hænderne for at lege med ham (mest med LEGO), ja så er vi nogle idioter, han hader os, så gider han aldrig lege med os igen, og vi må i hvert fald aldrig nogensinde låne hans LEGO igen. BUM!
Det kan indimellem godt være svært ikke at grine og andre gange er det bare p… irriterende, Derfor er det fantastisk, hvis vi har en enkelt aftale eller en legeaftale til Silas. Han elsker, når han kan lege med kammeraterne,
2015-10-18 11.31.19
Lørdagen betyder også typisk rengøring, havearbejde og ikke mindst vasketøj. Det er jo helt abnormt, hvor meget vasketøj, vi producerer på en uge. Jeg elsker at få ro til at stå i køkkenet og rode hele dagen. Det kan være svært at få roen, men de dage, hvor Silas er i byen og lege og Valde sover godt – ja der står den altså typisk på Tina-tid i køkkenet – ofte brugt på at bage.
Så bliver der serveret aftensmad, ungerne bades og puttes, og så skal vi ellers bare slappe af, hygge, se filim, være længe oppe osv. Og hvad sker der? 21.30 klapper øjenlågerne i, og vi er lige så trætte som et alderdomshjem. Og med tanke om, at søndagen også oftest starter 05.30 senest – ja så bliver det der med at være sent oppe en by i Rusland.

2015-10-18 11.20.54Søndag ligner stort set lørdag – der er ikke de store udskejelser som børnefamilie 😉 Søndag er dog ofte dagen, hvor vi er lidt mere spontane – så spontan man nu kan være med en baby. Men det er ofte søndagen, der byder på en tur på legepladsen, i skoven, på stranden, i Fårup Sommerland, besøg hos familien eller noget helt andet. Fra sidst på eftermiddagen starter hverdagsræset igen med tidlig aftensmad, madpakker, pakke tøj til hhv. vuggestue og børnehave, bade og med hverdagen lurende igen dagen efter – ja så bliver klokken ofte ikke så mange, inden vi går i seng.

Denne weekend bliver lidt anerledes. I morgen står den nemlig på Testfamiliens 1 års fødselsdag, hvor vi skal være sammen med nogle af alle de andre testfamilier. Det glæder jeg mig til, og det kommer I sikkert til at høre mere om 😉 Hvis I har lyst, kan I altid følge med på Instagram, hvor jeg helt sikkert også kommer til at poste nogle billeder fra dagen.

Hvad skal I andre mon bruge weekenden på, og hvad indeholder en typisk weekend hos jer?

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.