Hår til brylluppet

Jeg har brugt rigtig meget tid med ipad’en for at få inspiration til min frisure til brylluppet. Det er noget, som jeg ikke selv har ret meget forstand på eller evner til, så det har været nødvendig for mig at få inspiration andetsteds fra. Hermed ikke sagt, at det bliver lettere at vælge, da der jo er et hav af muligheder af meget forskellig art. Her et lille udkast af de frisurer, som har fanget min interesse.

403714-11-1384604988236 brud1 IMG_0486

Så nu er det vist op til frisøren at finde ud af, hvad der er muligt og ikke muligt. Jeg glæder mig til d. 25/6, hvor jeg skal have prøvesat håret, så jeg forhåbentligt kommer lidt nærmere, hvad jeg gerne vil have.

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.