Har du lyst til at fortælle din historie?

Jeg har den seneste tid skrevet en del om PCO her på platformen, og jeg har nogle indlæg tilbage endnu, som jeg pønser på at få udgivet. Og så ramte ideen mig – der må da sidde nogle ude blandt jer, der har noget på hjertet i den forbindelse. Nogle der selv har PCO, og som har en historie at fortælle. Det kan både være en solstrålehistorie, en svær historie, dine udfordringer med sygdommen eller en ‘kamp’, som du står i netop nu!

Jeg ved, at det altid hjælper nogle at læse om andre i samme båd, og den mulighed vil jeg gerne være med til at øge. For uanset om en historie ender som ønsket eller ej, så er den altid med til at skabe håb eller accept hos andre. Ganske ofte ender en historie på sigt alligevel med at være god – anerledes end forestillet sig – men god, hvilket kan være ret svært at se, når man står midt i orkanens øje.

Så grib endelig til tasterne og send en mail til tina@provinsmor.dk – jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.