Har I fundet vores påskeæg?

Hverdagens små øjeblikke

Påske1Påsken synger på allersidste vers, og som jeg skrev i går, så har det været en dejlig påske i år. Det eneste, der kunne have været bedre, er vist vejret, og det kan vi jo ikke rigtig gøre noget ved.

I eftermiddag sad jeg i køkkenet. Silas kom hjem fra vennen og kom ud i køkkenet, stadig iført jakke og sko.

Mor – har I fundet vores påskeæg?
Hvilke påskæg Silas?
Vores påskeæg!
Øhh du fik jo nogle påskeæg den anden dag.
Jamen de påskeæg, som påskeharen kommer med!

Bum bum bum, så sad jeg der og forsøgte vist at tale lidt udenom. Sidste år var Silas på æggejagt i haven, men i år havde jeg tænkt, at det var han nok ligeglad med. Men jeg burde efterhånden vide, at har vi først introduceret ham for noget én gang – ja så hænger vi på den. Og det gælder faktisk i forhold til alt. Man bør derfor altid overveje meget grundigt, når man gør noget, om det så rent faktisk også er noget, man har lyst til at fortsætte med, men jeg glemmer det altså stadig indimellem.

Men tilbage til påskeharen og æggejagt. Silas løb tilbage til legekammeraten igen og jeg fandt straks et par påskeæg, puttede dem i et par poser og gik ud i haven og gemte dem. Æggejagt skulle drengen da ha’! Så efter aftensmad og bad var Silas og Henrik i haven for at finde æg, og vi var 1 styk glad dreng samt ren samvittighed rigere 😉

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.