Hvad vil I vide? Gæsteblogger?

Et obligatorisk indlæg fra en blogger, er et indlæg, hvor man gør ordet frit for bloggens læsere, til at spørge om alt mellem himmel og jord. Jeg har endnu ikke turde udgive et sådant indlæg i frygt for, at der ikke vil være nogen, som har noget at spørge om! Og man må sige, at det altså går lidt trægt med at få jer læsere til at ytre jer i kommentarfeltet, selvom jeg ofte ligger op til det. Hvad handler det lige om kære læsere? 😉 Er det fordi, det ikke er interessant? Er det jeres egen bekvemmelighed eller dovenskab? Eller noget helt andet? (Indsæt venligst en god portion nordjysk humor, når I læser dette her) 🙂

Men  nu springer jeg ud i det! Og så må I jo bare lade mig hænge i luften, hvis I ikke har noget at ytre, eller hvis I bare tænker: “Hva’ f….. rager det hende?” Det er helt okay – jeg kan tåle det 🙂 Hvis der (hvilket der forhåbentlig gør!) dukker nogle spørgsmål op, så vil jeg samle sammen på det og svare på den måde, som falder mest naturligt.

Jeg har ligeledes gået og tumlet lidt med tanken om, at det kunne være fedt at lade nogen af jer læsere komme til orde her på bloggen, som gæsteblogger. Indholdet i indlægget kunne være alt mellem himmel og jord – selvfølgelig indenfor bloggens rammer! Det kunne være om, hvordan I har etableret jeres familieliv? Hvilke daglige udfordringer og glæder I har? Hvordan du oplever at være mor? Når dagligdagen ikke er en dans på roser! En god opskrift! En fed oplevelse! Fødselsberetning! Tips og ideer i haven! Tøjanbefalinger! Noget galde, du skal af med! Kostråd! Tips til at tabe sig! Ja – you name it!
Og selvom det hedder gæsteblogger, så behøves du altså ikke være blogger, selvom det selvfølgelig også er velkomne 😉

Så skulle der sidde én og gerne flere derude, som har noget på hjertet til enten det ene eller det andet, så send en mail til tina@provinsmor.dk med dine tanker.

Jeg glæder mig til at høre fra jer! For selvfølgelig gør jeg det! Ikk?!?!

Tagget , ,

3 tanker om “Hvad vil I vide? Gæsteblogger?

  1. Kan ikke lige komme på noget at spørge om… Men vil bare lige smide en kommentar, så du i det mindste ved, du er blevet hørt 😉 <3

    Ja, ofte er det dovenskab. Eller travlhed. Men for det meste bare fordi, jeg ikke har noget at sige, og så siger Stampes far, at man skal holde sin mund lukket 😉

  2. Tja hvorfor – godt spørgsmål – for har faktisk haft noget jeg gerne ville have spurgt dig om. Så tak for sparket!
    Du lavede et indlæg om din holdning/måde at gøre tingene på ifht babymad (cirka) som jeg synes var vildt godt og kort tid efter skrev du at Valde var startet på mos/grød og nu skulle han bombarderes med smagsindtryk – MEN HVORDAN har du tænkt dig at gøre det? Gode ideer/inspiration/konkrete råd-forslag, kunne jeg godt tænke mig at høre om 🙂

    1. Tak for dit besyv Anna! Det vil jeg helt sikkert tage til mig og lige gå i tænkeboks med 🙂 Så det kommer der nok et indlæg ud af inden så længe 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.