Hvem er I egentlig??

Hvem er I?Jeg har efterhånden delt en hel del om mit og vores liv her på bloggen, hvilket jo ligesom ligger i konceptet. ‘Heldigvis’ ved I langtfra alt om mig, og der er ting, der aldrig vil komme på bloggen. ‘Heldigvis’ fordi det er op til mig selv, hvad det er, jeg deler her på bloggen. Og hvor bliver der sorteret meget fra – dels fordi det er for personligt for mig og dels, fordi det kan indebærer andre, som måske ikke nødvendigvis har lyst til at være en del af min blog. Derfor gælder det samme her, som hos mange andre bloggere, at man som læser skal huske, at det kun er en subjektiv udgave af personen og dens liv, om fremgår af bloggen.

Når tankerne falder på det, så er det i princippet underligt, at I sidder en del mennesker derude bag ved skærmen, som følger med i vores liv. Jeg synes stadig, det er underligt, når der er nogen, der siger til mig – “ja det læste jeg på bloggen!” Jeg glemmer selv indimellem, at jeg har bloggen, og at en del af de nærmeste selvfølgelig også følger med herinde.

Men hvem er I? Hvis man måler bloggens succes ud fra kommentarer på bloggen – ja så står det desværre ikke så godt til! Ærgerligt, da jeg personligt synes, at det er kommentarerne, der skaber allermest liv på en blog og som gør den ekstra spændende og nuanceret. Og jeg ville elske at skulle besvare nogle flere fra jer!

Hvad det lige er, der gør det, ja det ved jeg ikke?? Men nu vil jeg gerne opfordre jer til at komme på banen! I ved en del om mig, men jeg kunne også godt tænke mig at vide noget mere om, hvem det er, der læser med her hos mig? Og måske endda, hvorfor I læser med her hos mig og ikke på én af de andre trillion blogs, der efterhånden findes?

Jeg håber virkelig, at I er med på ideen – ellers bliver jeg én af de der typer, der bliver hængende i luften til en highfive, uden at nogle besvarer den. Ja I kender sikkert den type alle sammen 🙂 Hvis det sker – ja så må jeg jo bare hænge der lidt tid og se idiotisk ud, og så kommer jeg nok også over det på et tidspunkt 🙂 Men spar mig lige fra den oplevelse, ikk 😉

Ha’ en rigtig skøn dag alle sammen!

Tagget ,

13 tanker om “Hvem er I egentlig??

 1. Kan egenligt rigtig godt lide at være den anonyme-bloglæser der bare følger med fordi det er hyggeligt og jeg er lidt nysgerrig anlagt – men fair – noget for noget 😉
  Er mor til en søn på cirka 16 mdr. , fra det nordjyske dog stadig syd for fjorden. Kan godt lide at følge med fordi du er mere nær end en storby-blogger. Jeg kan godt lide at være lidt på forkant med ting – og andres erfaringer og beretninger fra Gravidtet/mor-livet (til drenge) hjælper til at samle “erfaring” op. Og så er det dejligt med mange forskellige typer indlæg – kommer dejligt rundt om det hele i forhold til en familie (Kunne dog godt bruge at få nogle af jeres overvejelser omkring den nye bil +/- listen for de forskellige I overvejede 😉 )

  1. Dejligt at du læser med, og det er også helt okay at følge med anonymt ? Altid dejligt at høre, at du kan bruge mine indlæg til noget – man kan indimellem tænke, om der mon er nogen, der kan bruge det til noget, så det er da dejligt at få bekræftet?Jeg skal overveje at skrive lidt mere om vores valg af bil ?

 2. Elsker at læse dine indlæg, 🙂 keet it up girl 🙂

  Kig gerne forbi min hjemmeside http://horoskoperne.dk den er ikke helt færdig, men ideen er inspiration til det lidt mere overtroiske i hverdagen, samt info om stjernetegn og horoskoper 🙂

 3. Jeg læser med fordi jeg kender dig og gerne vil følge med i din og din families hverdag. Jeg læser normalt ikke blogs, men din vil jeg gerne læse da jeg finder den ærlig og du berører mange emner som jeg også selv interesserer mig for ?

  1. Skønt du læser med Rikke ? Du ved jo, at jeg er en ærlig person, så det er svært ikke også at være det på bloggen ?

 4. Jeg læser med, da jeg synes det er hyggeligt at følge med I jeres liv. Vi havde jo et godt samarbejde på banen ?
  Helt ærligt, så læser jeg aldrig dine (og andre bloggers) indlæg, hvor der er reklame eller konkurrencer i. Det er ikke derfor jeg læser blogs. Jeg har selv en milliard tanker om alt muligt og synes det er dejligt at læse om andres tanker og hverdag.

  1. Dejligt at du følger med Ellen, og jeg tror absolut ikke, at du er den eneste, der skipper de sponsorerede indlæg, men det er en fin mulighed for mig for at få lidt for al den tid, jeg ligger i bloggen. Men det er helt fair – jeg skipper også mange sponsorerede indlæg hos andre ?

 5. Jeg læser med, fordi jeg selv har 2 børn, der er jævnaldrende med dine, og derfor er det sjovt at følge med, da vi tit står det samme sted med de samme udfordringer. Derudover synes jeg, at du kommer godt omkring livet som familie ?

  1. Dejligt at høre og dejligt, at du læser med ?

 6. Mor til èt barn med nummer 2 på vej. Bor i midtjylland men er oprindeligt fra Sønderjylland. Følger med fra tid til anden på din blog, fordi den er meget jordnær og derfor er det også let at relatere til det, du skriver ? Så fortsæt det gode arbejde ?

  1. Tak for det Lotte ? Skønt at andre kan relatere til det, jeg skriver ?

 7. 35 år, mor til en på 14 og en på 12. Gift med afkommets far, som jeg blev kærester med for 19 1/2 år siden. Christ, det lyder jo næsten vanvittigt, når jeg stiller det op på den måde, haha! 😉
  Nå, men har ikke fulgt med her så forfærdelig længe. Synes, du har en umiddelbarhed i dine skriverier, og det er hyggeligt at følge med. Og så er det også ret skønt at læse om lidt mindre børn, når nu mine egne er så store.. (Og det lød på en måde forkert, haha)
  Og kan i øvrigt godt forstå, du holder af kommentarerne. Jeg et selv mega ringe til at kommentere; jeg vil prøve at stramme op!
  🙂

  1. Tiden er en underlig størrelse – det er vildt som den flyver af sted, uden at man synes, at man selv følger med 🙂 Skønt at høre, at man sagtens kan få noget ud af at læse med, selvom ens egne børn er store, så kan du sikkert tænke: små børn, små problemer… 😉 Kommentarerne er hyggelige men det er selvfølgelig altid op til folk selv, om de ar lyst til at kommentere, men det er da en hyggelig måde at “lære” læseren lidt bedre at kende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.