Hverdag

Bum så ramte hverdagen igen, og pludselig er der så stille her i huset, efter at Henrik er taget på arbejde, Silas er fulgt i børnehave og Valde sover. Og hvad bruger man stilheden til bedre, end at sætte sig og forfatte et blogindlæg? Jeg kan i hvert fald ikke komme på noget, som jeg nyder mere! Det bliver helt sikkert noget af det, som jeg kommer til at savne, når først hverdagen rammer for Valde og jeg også! Jeg nyder min tid her foran computeren under Valdes første lur i barnevognen.

Og nyde – det har jeg også gjort med denne sommerferie. For første gang i flere år er jeg faktisk træt af at ferien er ovre. De seneste år har det virkelig været rart, når tiden atter kom til at vende tilbage til hverdagen. Sådan bliver det sikkert også i år – vi skal bare lige i gang ikk’?! Men ferien er blevet nydt, og det har været rart at have så meget tid sammen som familie. En tid, hvor vi bedre har kunne lade tingene ‘flyde’ lidt og tage én dag af gangen. Nogle dage har den stået på tur ud af huset, legekammerater, samvær med andre, mens der også har været plads til dage, hvor aktivitetsniveauet har været helt i bund, og hvor man har fået lov til at kigge Ipad al den tid, man har haft lyst!! Jep sådan nogle forældre er vi nemlig! Vi har ikke de store regler omkring brugen af Ipad, og nogle dage fylder den måske mere, end den burde, mens den andre dage stort set slet ikke er i brug. Det er bare en kamp, vi har valgt ikke at tage – dem har vi nok af i forvejen!

Men ja nu sidder jeg her i roen og tænker, at vi egentlig godt kunne have brugt lidt mere tid – bare lige en lille bitte smule 😉 Henrik havde ikke det store valg, men Silas fik selv lov til at bestemme, om han ville i børnehave eller ej. Kl. 7.45 måtte jeg vække ham og sige, at han skulle til at vågne, hvis han skulle i børnehave. Straks sætter drengen sig op og siger: “Det vil jeg! Jeg skal bare lige have mig en middagssøvn, fordi jeg har jo ikke sovet så længe. Vel mor?” Nej nej bevares – 12 timer er da ikke så lang tid 😉 Men oppe var han, og så kunne det ellers kun gå for langsomt med at komme af sted i børnehave – cyklende på sin nye cykel selvfølgelig! Ferien er jo også brugt til at lære at cykle uden støttehjul, da vi købte en brugt 12″ cykel til ham. Og vupti så turde han godt springe ud i det, og lærte det faktisk i løbet af en times tid – hurra for løbecyklen og dennes træning af balancen.

Min dag skal vist først og fremmest gå til en gang oprydning af huset, lidt rengøring og forberedelse af aftensmaden. Jeg gætter nemlig på, at aftensmaden gerne må serveres lidt tidligt i dag – den første dag efter ferien plejer at være hård.

I kan læse lidt mere om vores ferie i indlægget Ferietid og ellers er her lidt billeder fra de seneste uger på Instagram, hvor du selvfølgelig er mere end velkommen til at følge med 🙂IMG_20150730_172313 IMG_20150730_172509 Friske grøntsager IMG_20150726_154452 Nye kartofler Ribssaft - hjemmelavet IMG_20150725_113224 IMG_20150724_203318 Hjortdal Dyrefarm Mødregruppe

Ha’ en skøn dag!

Kram fra Tina

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.