Hverdagens små øjeblikke #13

Lidt om søvn – til mor!

Søvn er på ingen måder overvurderet! Ligesom manglende alenetid, så kan manglende søvn godt få mig til at ændre karaktertræk 😉 Jeg har altid været et A-menneske og er altid gået tidligt i seng, så jeg kunne få mine 8 timers søvn. Efter at være blevet mor, har det indimellem været så som så med søvnen. Det er jeg ret sikker på, at de fleste mødre vil skrive under på 🙂 Men i nat har jeg været heldig at få rigeligt af den, og det var ved at være tiltrængt! Efter et par nætter, hvor det kun er blevet til få timers sammenhængende søvn i en meget ukomfortabel sovestilling, var søvndepotet ved at være brugt op.

Silas har de sidste nætter sovet meget dårligt og har derfor tidligt bedt om at komme med ind i vores seng. Det gør selvfølgelig at pladsen bliver lidt knap, da lillebror også ligger i vores seng. Han synes absolut ikke, at der er nogen grund til, at han sover i sin egen seng, selvom den står lige ved siden af mig. Og indtil nu har jeg prioriteret nattesøvnen højere, end at lillebror skulle sove i egen seng!

Men når pladsen er trang bliver det mor, der ligger dårligt. Jeg har derfor lagt med halvdelen af kroppen ud over madrassens kant, lagt i fodenden med benene ud over kanten, lagt så jeg stort set ikke har kunne røre mig mv. Men man kan jo finde sig i meget, hvis man bare tilnærmelsesvis ligger ned 😉 Det leder mine tanker på min far, der indimellem holdt i undertrøjens inderste strop for ikke at falde ud af sengen, hvilket jeg efterhånden begynder at kunne sætte mig ind i 🙂

Jeg følte mig derfor som en helt anden person, da jeg vågnede i morgen kl. 5.15 og hørte Silas kalde for første gang! Han kan ellers nemt stadig kalde 2-4 gange pr. nat, så vi er ikke forvænt med, at han sover igennem. De eneste afbrydelser, der har været i nat, har derfor været, når lillebror skulle ammes. Og den klarer jeg altid liggende om natten, og så sover jeg faktisk bare videre.

Uovervindelig
Billedet er lånt her.

Jeg føler mig derfor helt uovervindelig i dag 😉

 

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.