Hverdagens små øjeblikke #17

De seneste dage har Silas virkelig givet anledning til nogle gode grin med de guldkorn, som der er kommet ud af hans lille mund. Det er så tydeligt at høre, at han dels får mange input fra børnehaven og dels suger de sætninger til sig, som vi indimellem siger til ham.

Samtidig skal der ikke så meget til, før vi har gjort noget forkert. Den anden morgen fik vi blødkogte æg til morgenmad. Silas fik selvfølgelig også et, og da han var færdig med at spise tog jeg en klud og tørrede ham omkring munden. Det skulle jeg aldrig have gjort!
Drengen ville åbenbart have været ude og se sig selv i spejlet, inden han blev tørret om 123munden. Han gik derfor ret fortørnet ned fra stolen, gik nogle skridt og vendte sig derefter rundt og sagde:

“Du har ødelagt mit liv!”

En ret bastant melding, som var ret så svær at lade være med at grine af. Silas gik derefter ud af køkkenet for at vende tilbage igen efter et stykke tid. Da han returnerer til bordet kigger han på sin far og siger:

“Du er bare mærkelig far!”

Så var vi ligesom sat på plads begge to, og endnu engang måtte vi kigge på hinanden og knække sammen af grin – for hvor kom det lige fra?

Og antydningen af, at ham far ikke er helt normal fortsatte i går ved aftensmaden. Vi fik hotdogs, og Silas gik lidt til og fra bordet, som han plejer at gøre under vores måltider. Det er simpelthen fysisk umuligt for ham at sidde stille, så vi har accepteret, at det er sådan, det pt. fungere bedst for os alle.
På et tidspunkt spørger Henrik efter, om Silas skal have en bid af sin hotdogs – uden at få et svar retur. Sådan er det ofte, når man spørger Silas om noget. Her ligner han sin mor ift. at man ikke altid lige får svaret, når man bliver spurgt om noget til stor irritation for faderen indimellem. Men det kan altså virke så besværligt at svare indimellem 😉 Henrik griber derfor remouladetuben og begynder at snakke med den, som symbolik på, at han lige så godt kunne have en samtale med den. Silas griner lidt og kigger efterfølgende på sin far og siger:

“Er du fuldstændig vanvittig far?”

Og den kan jeg jo så lade stå hen i det uvisse 😉

Tagget , ,

2 tanker om “Hverdagens små øjeblikke #17

  1. Ha ha, hvor er han kær. Det var alligevel relativt tidligt, I fik ødelagt livet for ham, men det er jo den risiko der er ved at være forældre 😉

    1. Ja jeg må sige, at jeg blev alligevel lidt overrasket over, at det var allerede nu, at jeg fik den melding. Jeg havde regnet med, at det tidligst ville blive i teenagerårene, at vi ville ødelægge livet for ham. Men så skal vi da ikke anstrenge os for det længere 😉 Du har mange ting at se frem til med din lille frømand:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.