Hverdagens små øjeblikke #19

image

Silas er altså bare en skøn unge (ja jeg ved godt, at jeg er hans mor), som altid har de rette svar parat, når man er ved at give ham en røffel.

Han har en tendens til aldrig at være helt tilfreds, og hvis han får det, som han gerne vil have, så finder han da bare på noget andet, som han også skal have.

Vi forsøger pt. at arbejde lidt på hans brug af sut. Sutten er hans et og alt, og han er virkelig meget afhængig af den. Hvis ikke han har den i munden, så ryger hans ærme eller et stykke legetøj ind i stedet for. Så vi er altså langt fra bare at kunne tage den fra den ene dag til den anden, men i stedet vil vi starte med at reducere forbruget, så han bliver mindre og mindre afhængig. Gode råd modtages selvfølgelig som altid gerne!

Jeg har været syg i weekenden, og det har betydet, at jeg ikke har haft samme overskud til al den ævlen og kævlen, der kommer fra Silas i løbet af en dag. Lørdag havde Henrik taget Silas’ sut med besked om, at han godt kunne undvære den lidt. Han var selvfølgelig dybt uenig heri. Efter lang tids græden, skrigen og skaben sig fik han lov til at få den i 10 minutter, mens uret blev sat. Silas er en person, der aldrig er helt tilfreds, så når man har fået noget, ja så starter man da bare forfra med en anden ting.

Silas: Jeg vil have Ipaden!

Henrik: Den kan du få, når du er færdig med at bruge sutten!

Silas: Jeg vil have sutten og Ipaden samtidig!

Henrik: Du kan få Ipaden, når du er færdig med at bruge din sut!

Silas: Mor, jeg vil gerne have Ipaden samtidig med, jeg har min sut!

Mig: Far har sagt, at du kan få den, når du er færdig med at have din sut!

Silas: Jeg vil have Ipaden!

Mig: Du kan få den, når du er færdig med sutten!

Silas: Jeg vil have Ipaden og sutten!

Mig: Du vil have og du vil have! Så vil du have sutten, så vil du have Ipaden, så vil du have en Is, så vil du have slik! Du er aldrig tilfreds, når du har fået det, du gerne vil have. Jeg vil også gerne have en flyvemaskine, som kan flyve hele vejen op til månen og tilbage igen, men det må jeg heller ikke få!

Silas: Jo det må du gerne få af mig!

Skakmat til mor og ret så svært at holde masken 🙂

Har jeg sagt, at jeg elsker den dreng 🙂

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.